Goed Nieuws op Social Meda
Collectie veren

Leef

Wat je met je veren verzameling kunt doen

DIY DINSDAG

Wij kregen van meerdere van jullie het verzoek om aandacht te besteden aan DIY (Do It Yourself) projecten. We snappen het helemaal. Die pandemie gáát maar door en we zijn op zoek naar alternatieve manieren om de tijd te verdrijven. Laat ondergetekende nou juist een enórme fröbelaar zijn! Vorige week kondigden we al aan iets met veren te gaan doen.

Met je eigen veren pronken

Ik schreef er vorige week al over: ik wandel graag en combineer dit (moeiteloos) met mijn verzameldrang. Ik zoek veelal naar stenen (lees hier over mijn stenen alfabet), maar ook veren kunnen mij bekoren.

Maar waar moest ik daar toch mee naartoe? Ze ergens in huis neerleggen, werkte niet. Als je ze plat op een plankje legt, zie je ze niet zo goed. En bovendien stonden op die plankjes al mijn steenmannetjes. Een andere optie was om de veertjes met vistouw aan een houten latje te bevestigen en ergens op te hangen. Maar ja, daar had ik geen plek voor.

Toen kwam ik op het idee mijn veren in te lijsten. Afhankelijk van je verzameling kun je ervoor kiezen de veren per stuk in een lijstje te doen. Ik besloot een collage te maken.

Schilderijlijst met veren

Wat heb je nodig?

  • Veren
  • Een grote schilderijlijst of meerdere kleine lijstjes

Vervolgens is het slechts een kwestie van de veren rangschikken en de lijst weer dicht maken. Voilà! Een mooi aandenken aan alle wandelingen die je hebt gemaakt en het ziet er ook nog eens leuk uit.

Zin in nog meer knutsel- en fröbelprojecten? Lees dan hier hoe je met schelpen een vaas of waxinelichtje maakt. Of hoe je je eigen design lamp creëert.

Deel dit bericht op Social Media


Vond je dit een leuk bericht? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt dan wekelijks jouw shot energie in je mailbox!

Continue Reading

Nog meer Leef

To Top