Goed Nieuws op Social Meda
Waarom glamping jou direct in de vakantiestemming brengt

Leef

Waarom glampen jou direct in de vakantiestemming brengt

Vorige week schreven we al een introductie over de glampings. Want tegenwoordig doe je niet aan kamperen maar aan glampen. Glamping, de nieuwe camping! Wij helpen je een handje met een leuke selectie glampings. In de komende weken zullen we verschillende hotspots beschrijven waar je met gezin of lekker samen kunt glampen! 

Glampings, oftewel de nieuwe campings. Je kan geen reiswebsite openen of je komt het woord glamping tegen. Deze week antwoord op de vraag ‘waarom glamping jou direct in de vakantiestemming brengt’. En natuurlijk weer een leuk lijstje met de coolste glampings van Zuid-Holland.

In de vakantiestemming met een glamping

Om te beginnen kun je je inpakstress over boord gooien. Wanneer je een verblijf boekt op een glamping, dan wordt je vakantieplek van alle gemakken voorzien. Alles is aanwezig, van Nespresso apparaat tot vaatwasser. Kortom, je hoeft alleen je eigen bagage mee te nemen. Oké, natuurlijk is niet overal een Nespresso aanwezig, kijk van te voren even naar de inventaris. Maar de dingen je je redelijk gezien kan verwachten zullen aanwezig zijn.

Als tweede punt heb je alle lusten van het kamperen, behalve de lasten. Dit betekent geen natte tent die je aan het eind van je vakantie weer moet inpakken en meenemen. Ook geen wandelingen met een wc-rolletje naar de toiletgebouwen want je hebt eigen sanitair in je tent. En je geniet wel heerlijk van het buitenleven, het slapen onder de sterren en je kan het zo luxe maken als je zelf wilt. Wees eerlijk, dat klinkt toch als vakantie?!

Foto: Boerenbed Taar Ten Tuin

Glampen op de leukste plekken in Zuid-Holland

Dit keer de beurt aan Zuid-Holland. Of je nu in de buurt van het strand verblijft of juist richting de stad trekt, in Zuid-Holland zijn er genoeg bijzondere locaties.

1. Largo Hoek van Holland – Deze strandhuisjes zijn te leuk! En een van de luxere glamping opties. Goed of slecht weer, het strand is altijd een goed idee. Even lekker uitwaaien, een terrasje doen of bij goed weer een frisse duik in de Noordzee. Het huisje is geschikt voor maximaal zes personen met twee slaapkamers. Deze stijlvolle strandhuisjes hebben prachtige brede glazen deuren en ramen die jouw uitzicht op het strand en de zee niet verstoren!

2. Boerenbed Taar Ten Tuin – Deze safaritenten staan, niet in een taartentuin, maar bij een boerderij. Het is dé plek wanneer je met kinderen of met je huisdier op vakantie wilt. De tijd lijkt hier stil te staan. In de voorheen oude stal, kun je nu genieten in een theehuis waar ze dan weer wel heerlijke taartjes serveren. Laat het innerlijke kind in je los en doe mee met slootje springen, bootje varen en theetje drinken!

3. Natuurhuisje in Dordrecht – Altijd al een willen slapen in een tiny house. Dit is je kans! Midden in de natuur, in het National Park de Biesbosch, staat dit heerlijke huisje. De ruimte bestaat uit een gezellige woonkamer, eethoek en keuken in één! Je voelt je pur sang met de natuur door het vele houtwerk in het huisje en de lichte kleuren. En ja, de Nespresso koffiezetapparaat is ook aanwezig!

Glamping?

Heb jij het vorige artikel over glampen gemist? Lees dan hier het artikel Glamping, de nieuwe camping!

Titelfoto: Matheus Bertelli, Pexels

Deel dit bericht op Social Media


Vond je dit een leuk bericht? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt dan wekelijks jouw shot energie in je mailbox!

Continue Reading

Simone Potters-Roof (1983) is tekstschrijver bij Tekstbureau Op de Letter. Simone levert met haar tekstbureau een actieve bijdrage in het versterken van de positie van (startende) ondernemers en werkzoekers met behulp van ijzersterke teksten. Ze woont in Eethen samen met haar man en zoontje. Eén van haar passies is reizen en in haar vrije tijd is ze dan ook vaak terug te vinden op de mooiste plekjes in binnen- en buitenland.

Nog meer Leef

To Top