Goed Nieuws op Social Meda

Leef

Creatieve alternatieven voor de kerstboom

Oh dennenboom, oh dennenboom, wat zijn je takken… Groot. Oeps, eigenlijk heb je helemaal geen ruimte voor zo’n kerstboom. Help, wat nu? Goednieuws.nl schiet te hulp. Hier lees je hoe je ook zonder gigantische boom vol glinsterend glittergeweld de kerststemming in huis brengt.

De mini-kerstboom

Een revolutionair idee: al de glitter en gezelligheid van een grote kerstboom, maar dan in het klein. Zo simpel kan het leven soms zijn. Door zijn bescheiden omvang neemt hij niet veel ruimte in, dus er is altijd een plekje voor deze compacte sfeerbrenger. Extra bonuspunten: net zo leuk om te versieren als een grote boom, maar dan zonder gebroken ledematen te riskeren voor het plaatsen van de piek. Wij zijn fan!

Foto: Unsplash – Carolyn Christine

De kersttak

Voor de minimalisten onder ons: stop een paar takken in een mooie vaas en versier ze met kerstballen, lintjes en strikjes. Feestelijk, hip, trendy, innovatief. Geef de vaas met kersttakken een prominente plek op tafel en laat de complimenten over je gevoel voor interieurdesign je overspoelen. Geniet ervan.

De kerstboom op een poster

Heb jij het helemaal gehad met al dat groen en dat gedoe met die takken? Heb jij geen zin om iedere dag naalden te lijf te gaan met de stofzuiger? In gesjouw met bomen en bakken met ballen van zolder? Om nog maar te zwijgen over dat geklooi met die kerstverlichting ieder jaar. Dan is er nu speciaal voor jou een praktisch alternatief: de kerstboom op een poster

De kerstboom op een poster claimt geen ruimte in en om het huis: een leeg stukje muur is voor hem meer dan voldoende. Hij valt niet uit, je hoeft hem niet te sjouwen en ook niet op te tuigen, alleen maar uit te rollen en op te hangen. Het huis kerstproof maken was nog nooit zó makkelijk. 

Foto: Unsplash – Oana Craciun

Oh dennenboom

Kortom, met deze tips ziet het er met of zonder kerstboom ongetwijfeld hartstikke gezellig uit in je eigen kerststal. Interesse in het adopteren van kerstboom? Klik dan hier. En voor truien gemaakt van kerstbomen: klik hier.   

Titelfoto: Unsplash – Yannis Cotsonis

Deel dit bericht op Social Media


Vond je dit een leuk bericht? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt dan wekelijks jouw shot energie in je mailbox!

Continue Reading

Nog meer Leef

To Top