Goed Nieuws op Social Meda

Lekker

Waarom Snoop Dogg verzot is op rode wijn

We vertelden jullie een tijd terug al dat Snoop z’n portie gin & juice wel heeft gehad. Samen met het wijnhuis 19 Crimes brengt Snoop namelijk een wijn genaamd Cali Red op de markt. Inmiddels is de wijn in de VS al op de markt. Een kwestie van tijd voordat ook jij aan een glaasje Cali Red kunt lurken. Goed nieuws!

Een slordige 15 dollar

Voor een slordige 15 dollar per fles, kan je de Cali Red sinds kort op de kop tikken. Wellicht sturen ze het doosje ook op naar Nederland. Kan jij mooi de blits maken tijdens een etentje, of wanneer je door de hood cruiset met je matties.

Collector’s item

Met de fotogenieke kop van Snoop op het etiket is de fles op zich al een collector’s item. Slimme zet. Snoop zelf zegt er het volgende van: “I’ve been a fan of this wine and I’m excited to unveil my Snoop Cali Red this summer and share the experience with all my fans.” Overduidelijk klaar met de gin & juice die Snoop.

Beter goed gejat

Wellicht kan Ilja Gort dit idee nog eens dunnetjes overdoen met een of andere leuke BN’er. Er zijn er vast genoeg die hun gezicht graag op een etiket zien prijken. Wat dachten jullie van een flesje ‘Bordeaux van Erven Dorens’?

Wijnproeven

De Cali Red is een blend van 65% Syrah, 30% Zinfandel, en 5% Merlot. Zodra wij een fles kunnen bemachtigen, zullen we ons oordeel uiteraard met jullie delen. Afgaande op Snoop’s smaak voor dingen, kan het niet anders dan een succes zijn. We gaan het zien, en proeven.

Foto: Unsplash

Deel dit bericht op Social Media


Vond je dit een leuk bericht? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt dan wekelijks jouw shot energie in je mailbox!

Continue Reading

Alweer vijf jaar geleden kwam ik tot de conclusie dat ik meer behoefte had aan goed nieuws en leuke verhalen. Die ontdekkingsreis heeft uiteindelijk geleid tot het opzetten van deze website, met goed nieuws en leuke verhalen voor jullie allemaal.

Nog meer Lekker

To Top