Goed Nieuws op Social Meda

Lekker

Geen Gin & Juice meer voor Snoop

Snoop heeft z’n portie gin & juice wel gehad zo lezen wij in deze aankondiging. Nu drinken wij onze gin sowieso liever met tonic, maar verrassend is het wel. Van sippen aan gin & juice, lekker laidback, naar op zoek gaan naar een lekker flesje in het wijnrek. Met of zonder ‘indo’ vragen wij ons af.

Wijn is fijn

Maar Goednieuws.nl, hoezo drinkt Snoop geen gin & juice meer? Nou als onderdeel van een samenwerking met het wijnhuis 19 Crimes brengt het bedrijf een wijn genaamd Snoop Cali Red op de markt. Uiteraard zal de fotogenieke kop van Snoop zelve op het etiket pronken. Commerciële belangen? Nee joh, laten we het houden op een ‘acquired taste’. En oh ja, dit zegt Snoop zelf: “I’ve been a fan of this wine and I’m excited to unveil my Snoop Cali Red this summer and share the experience with all my fans.” Overduidelijk klaar met de gin & juice.

19 Crimes

Het wijnhuis 19 Crimes komt uit Australië. Daar worden verschillende wijnen geproduceerd met een rafelig randje als voorgeschiedenis. In de 18e eeuw besloot de Britse regering Australië te koloniseren. In eerste instantie leek Australië uitermate geschikt als strafkolonie. De ideale plek voor de Britten om hun geteisem te dumpen. Mensen die schuldig werden bevonden aan minstens één van 19 zware misdaden, werden door de Engelsen veroordeeld tot een leven in Australië. Een aantal roemruchtige criminelen uit die tijd heeft het gered tot een beeltenis op het etiket.

A wine a day

Voor de wijnliefhebbers hier nog even wat feitjes. Snoop Cali Red is een blend van 65% Syrah, 30% Zinfandel, en 5% Merlot. Klinkt als een lekker te slobberen wijntje. De wijnen van 19 Crimes zijn onder andere hier te verkrijgen. Kan niet anders dan dat de Snoop Cali Red een graag gegeven cadeau gaat worden. Weer eens wat anders dan je doorsnee Lambrusco. Proost!

Deel dit bericht op Social Media


Vond je dit een leuk bericht? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt dan wekelijks jouw shot energie in je mailbox!

Continue Reading

Alweer vijf jaar geleden kwam ik tot de conclusie dat ik meer behoefte had aan goed nieuws en leuke verhalen. Die ontdekkingsreis heeft uiteindelijk geleid tot het opzetten van deze website, met goed nieuws en leuke verhalen voor jullie allemaal.

Nog meer Lekker

To Top