Goed Nieuws op Social Meda

Leef

De leukste coronaproof date ideeën

Volgens datingexpert Louis Farfields is social distancing eigenlijk een zegen voor je liefdesleven, omdat de nieuwe slow dating trend uiteindelijk leidt tot meer vervolgdates. Dat vinden wij goed nieuws! Om dit te vieren zetten wij de leukste coronaproof date ideeën op een rij. Zo hoef je zelf ook niet meer te stressen over die vervolgdate. 

Slow dating

Datingapps als Tinder, Bumble en Hinge zijn sinds de lockdown enorm in populariteit gestegen. Doordat fysiek afspreken niet meer meteen tot de mogelijkheden behoort wegens de coronacrisis, blijven singles langer met elkaar chatten, appen en videobellen en leren elkaar daardoor beter kennen. Slow dating dus.

Liefde gaat door de maag 

Of het nou gaat om ‘gewoon’ een drankje doen of een uitgebreid romantisch driegangendiner bij kaarslicht, het liefste leren we elkaar toch kennen onder het genot van iets lekkers. Dankzij FaceTime, Skype en Zoom wordt er geen corona in het eten gegooid als het om je wine and dine plannen gaat en kun je toch nog heerlijk samen van het eten genieten. En dat geheel zonder onderbrekende obers en eindeloze debatten over de rekening.

Tip: wissel recepten uit en bereid het favoriete gerecht van jouw date terwijl zij dat van jou bereiden. Zo leren jullie elkaar nog beter kennen en leer je ook nog wat nieuws. Vind je de instructies van je date onduidelijk? Bel elkaar op en kook samen. Gezelligheid gegarandeerd.

Foto: Unsplash by Marcelo Braga Luzzi

Silent disco voor twee personen

In een vorig artikel zeiden we het al: wandelen is dé trend van 2020. Ook als date is wandelen een topactiviteit: lekker in de buitenlucht met alle tijd en ruimte voor een goed gesprek. Mocht je nou onverhoopt toch uitgepraat zijn, dan kun je ook in stilte elkaar beter leren kennen. Maak voor elkaar een afspeellijst met al je lievelingsnummers en zet allebei je koptelefoon op. Zo kan je nog uren door stappen.

Al bekend met elkaars muzieksmaak? Geen probleem: maak een afspeellijst met een thema. Dat kan voor de hand liggend zijn (bijvoorbeeld zonnige zomernummers voor strandwandelingen) maar ook juist creatief: maak een afspeellijst die je aan de ander doet denken, aan zijn of haar favoriete hobby, jullie eerste ontmoeting of ideale vakantiebestemming. Alles is mogelijk!

Retro romantiek

Het drive-in bioscoop seizoen 2020 is geopend! Ja, dat lees je goed: eindelijk worden je dromen realiteit en kun je je één avond in het toppunt van jaren 50 romantiek wanen in een authentieke drive-in bioscoop. In Barneveld op het terrein van Midden Nederland Hallen worden meerdere voorstellingen per week georganiseerd. Zowel filmhuistitels als rasechte klassiekers passeren de revue: denk aan Amy, Love Actually, Het Paard van SinterklaasForrest Gump, The Big Lebowski, Spectre, The Godfather en, hoe toepasselijk, Grease.

Aan keuze geen gebrek: er is voor ieder wat wils. De kers op de taart: van al deze prachtfilms geniet je geheel coronaproof in de privacy en het comfort van je eigen vertrouwde auto, met je eigen hapjes en drankjes. Dus voor iedereen die een verpletterende eerste, tweede, derde of zoveelste indruk wil maken op zijn date, stapelgek is op zijn auto, smoorverliefd is op de charme van een retro drive-in ervaring, óf gewoon altijd al eens in een optimale setting van Grease heeft willen genieten: waar wacht je nog op? 

Foto: Unsplash by Ryan de Hamer

Geen excuses

Kortom, of je nou gaat koken, wandelen op een gezamenlijke soundtrack of innig in elkaars armen verwikkeld naar een scherm staart: met deze coronaproof date ideeën wordt je afspraakje gegarandeerd een succes. Zelfs in de 1,5 meter-maatschappij. Corona is veel, maar het is geen excuus voor inspiratieloze dates. Maak er wat moois van!

Behoefte aan tips voor dit seizoen? Lees dan snel het vervolg!

Deel dit bericht op Social Media


Vond je dit een leuk bericht? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt dan wekelijks jouw shot energie in je mailbox!

Continue Reading

Nog meer Leef

To Top