Goed Nieuws op Social Meda

Leef

Daten tijdens corona: Coronaproof date ideeën 2

Daten in coronatijd lastig? Geen zorgen: met de ideeën uit dit artikel maak je ook op afstand gegarandeerd een verpletterende indruk. Zoals eerder te lezen in ons vorige artikel over daten tijdens corona zorgt de pandemie voor meer vervolgdates. Goed nieuws dus! Wij helpen je graag een handje op weg. 

Vonken met een vuurkorf

Voor een date waar de vonken vanaf spatten: schaf een vuurkorf aan en ga hier samen bij zitten. Zo heb je een date in de openlucht waarbij je makkelijk afstand kunt houden en toch de temperatuur tussen jullie doet stijgen. Onder het genot van een goed gesprek kun je zo je handen (en je hart) verwarmen met je date. Tip: liefde gaat door de maag, dus rooster er gerust een paar marshmallows bij. 

Foto: unsplash

Heerlijke herfstpicknick

Je favoriete restaurant is gesloten, maar je zou je date toch wel graag mee uiteten wille nemen. Wat nu? Goednieuws.nl komt met een oplossing: de herfstpicknick. Picknicken alleen voor zomers? Think again. Een herfstpicknick kan hartstikke romantisch zijn! 

Zorg ervoor dat jij en je date warm aangekleed zijn en trek naar het bos of de duinen voor een sfeervol onderonsje in de natuur. Is je date een zoetekauw? Serveer hen dan zelfgemaakte apple crumble onder het genot van kop zelfgemaakte chocomel of koffie met pumpkin spice. Als dat geen indruk maakt, dan weten wij het ook niet meer.

Als jouw date meer van de hartige lekkernijen is, pak dan wat kaasjes in en serveer die met glühwein uit een thermoskan. Tip: combineer de picknick met de tip uit ons vorige dating artikel en kook voorafgaand aan de picknick (al dan niet via Skype) samen. Zo beleef je twee keer plezier aan jullie etentje. 

Foto: unsplash

Samen shoppen

Zin om met je date door de winkelstraten te slenteren, maar vind je dit toch wat spannend door corona? Samen online shoppen kan ook heel gezellig zijn. Kruip achter je laptop en Zoom of Skype je date. Je verzint nu een missie voor elkaar: wat is het raarste ding dat je kunt vinden op het internet voor onder de 5 euro? Of het leukste cadeau voor elkaar? Hou elkaar op de hoogte van je online zoektocht en verzin een prijs voor de winnaar. Shoppen was nog nooit zo creatief. 

Veel plezier met daten

Zo zie je maar weer: ook in coronatijd is er genoeg te doen en te beleven met je date. Het sluiten van de horeca is geen reden om je hart te sluiten! Klik daarom ook even hier om te zien hoe jij anderen kunt helpen tijdens de coronacrisis. Enne… Veel plezier met daten! Goednieuws.nl wenst je alle geluk en liefde toe. 

Deel dit bericht op Social Media


Vond je dit een leuk bericht? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt dan wekelijks jouw shot energie in je mailbox!

Continue Reading

Nog meer Leef

To Top