Goed Nieuws op Social Meda

Leef

Carlosmomentje van de week

Als trouwe lezer van deze site weet je maar al te goed wat een Carlosmomentje is. Kom je hier voor het eerst, dan behoeft het misschien nog wat uitleg. Carlosmomentjes is genoemd naar de verpleger die Jaap Bressers vlak na zijn duikongeval bijstond.

Broeder Carlos

“Opeens is daar broeder Carlos. Hij legt zijn hand op mijn schouder – ongeveer de enige plek waar ik nog iets voel – en zegt ‘it’s ok’. Dat simpele gebaar was het enige wat ik nodig had”, vertelt Jaap. Dit kleine gebaar met grote impact van broeder Carlos, is de bijzondere reden achter het bestaan van Carlosmomentjes.

Op het platform Carlosmomentjes kan je sinds juli vorig jaar je eigen momentje delen en op die manier bijdragen aan het geluk van anderen. Jaap en zijn team selecteren wekelijks het mooiste momentje. Vanaf nu delen wij dit momentje ook met jullie.

Momentje van de week – eerbetoon fietsen

Totaal onverwacht werd de 21-jarige Claudia uit Eindhoven veel te jong uit het leven weggerukt. Ze kreeg eind februari uit het niks een hartstilstand. Als eerbetoon fietsten studenten van roeivereniging Thêta routes in de vorm van hartjes. “We willen iets positiefs doen.” Voor sommigen helpt het ook bij de verwerking van het verdriet. “Het is mooi als mensen bij het fietsen aan haar denken of het over haar hebben.”

Bekijk het mooie momentje hier.

Download de app

Laat je hart sneller kloppen en download de Carlosmomentjes app. Het geweldige, hartverwarmende initiatief van Jaap verdient het om een gigantisch succes te worden.

Titelfoto: Gemma Evans – Unsplash

Deel dit bericht op Social Media


Vond je dit een leuk bericht? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt dan wekelijks jouw shot energie in je mailbox!

Continue Reading

Nog meer Leef

To Top