Goed Nieuws op Social Meda

Leef

Carlosmomentje van de week

Als trouwe lezer van deze site weet je maar al te goed wat een Carlosmomentje is. Kom je hier voor het eerst, dan behoeft het misschien nog wat uitleg. Carlosmomentjes is genoemd naar de verpleger die Jaap Bressers vlak na zijn duikongeval bijstond.

Broeder Carlos

“Opeens is daar broeder Carlos. Hij legt zijn hand op mijn schouder – ongeveer de enige plek waar ik nog iets voel – en zegt ‘it’s ok’. Dat simpele gebaar was het enige wat ik nodig had”, vertelt Jaap. Dit kleine gebaar met grote impact van broeder Carlos, is de bijzondere reden achter het bestaan van Carlosmomentjes.

Op het platform Carlosmomentjes kan je sinds juli vorig jaar je eigen momentje delen en op die manier bijdragen aan het geluk van anderen. Jaap en zijn team selecteren wekelijks het mooiste momentje. Vanaf nu delen wij dit momentje ook met jullie.

Momentje van de week – Lief kaartje

“Was het jullie ook opgevallen? Het regende, wat zeg ik, het sneeuwde afgelopen week ontzettend veel Carlosmomentjes! Van een kraamverzorgster die met een tractor door de sneeuwstorm ging tot een enorm sneeuwbalgevecht met de politie.”

“Wat ons extra opviel waren juist die kleine momentjes. Zoals Jeroen die met zijn idee een hele stad opfleurde.” Bekijk het mooie momentje hier.

Download de app

Laat je hart sneller kloppen en download de Carlosmomentjes app. Het geweldige, hartverwarmende initiatief van Jaap verdient het om een gigantisch succes te worden.

Titelfoto: Juan Encalada – Unsplash

Deel dit bericht op Social Media


Vond je dit een leuk bericht? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt dan wekelijks jouw shot energie in je mailbox!

Continue Reading

Nog meer Leef

To Top