Goed Nieuws op Social Meda

Column

Voor jou van mij

Ik heb een eigen Feel Good Magazine en daarin schrijf ik altijd een aantal Feel Good Tips. Deze keer onder andere de tip: vind één van de mooi beschilderde stenen die rondzwerven in de regio. Vind je er geen? Maak ze dan zelf, want ook daar word je blij van.

Kei goed

Mijn jongste dochter vond dat een stomme tip, want zij had nog nooit zo’n steen gezien. En ik mocht mensen niet dood maken met een blije mus. (Voor ik commentaar krijg, wij verpesten onze spreekwoorden altijd graag). Mijn weerwoord: als je nog nooit zo’n steen hebt gezien, dan heb je nooit goed gekeken. En wat denk je? De volgende dag al kreeg ik een blij filmpje. Ze had een mooie gekleurde steen gevonden. Kei goed, vooral ook voor de levensles. Want als je niet zoekt, kun je het ook niet vinden.

Voor jou van mij

Nadat mijn magazine uitkwam hoorde ik van een nog zo’n soortgelijk initiatief; kleine cadeautjes die zomaar oppoppen ergens. Een vriendin van mij vond er eentje in het park. Een vrolijk ingepakt cadeautje waar op stond: “nee, ik ben niet verloren, ik sta hier voor jou. Neem me mee en pak me uit.” Deze vriendin had al een ontzettend fijne dag en besloot iemand anders deze verrassing te gunnen. Maar ze raakte wel geïnspireerd. Thuis pakte ze een yoga tijdschrift, wat verse thee en een waxinelichtje, pakte het in en schreef ook zo’n schattig briefje voor de gelukkige vinder. Ze hing het tasje aan een hek in een mooi wandelgebied. Er is zelfs een Facebookpagina waar je lid van kan worden: “Voor jou van mij”, met een afbeelding van een klavertje vier. Daar las zij dezelfde dag nog het bericht hoe welkom dat cadeautje was. Het kwam precies op het juiste moment. Hoe mooi is dat?

Wereld mooier maken!

Stel je toch eens voor dat dit vaker zou gebeuren. Dat je een vrolijke steen vindt, een lief cadeautje of dat je zomaar een compliment ontvangt van iemand die je (niet) kent. Doe je mee? Schilder een steen, verstop een cadeautje of strooi met oprechte complimenten. Laten we de wereld samen wat mooier kleuren!

Photo by Gabby K from Pexels

Deel dit bericht op Social Media


Vond je dit een leuk bericht? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt dan wekelijks jouw shot energie in je mailbox!

Continue Reading

Ik schreef volgens mijn moeder eerder dan ik praten kon. Ik schrijf ruim 18 jaar columns voor diverse doeleinden. Daarnaast ben ik oprichter en eindredacteur van de Feel Good Glossy Vita Magazine & HX Magazine. Ik heb in mei 2020 mijn eerste Kinderboek gepubliceerd: Stip. Over een verdrietig lieveheersbeestje met maar één stipje. Samen met mijn dochter Sira (13) heb ik mijn tweede Kinderboek Paul, de Slak gepubliceerd. Over een slakje dat zich nergens thuis voelt. Daarbovenop heb ik de twee liefste dochters van de wereld, drie schattigste hondjes die je ooit hebt gezien én de allerleukste man ooit aan de haak geslagen. Want sprookjes die schrijf je toch lekker zelf? ;)

Nog meer Column

To Top