Goed Nieuws op Social Meda

Natuur

Zo ben je als pinguïn een stel orka’s te slim af

Je bent als pinguïn woonachtig op Antarctica en hebt zin om wat baantjes te trekken. Je was alleen even vergeten dat op dit tijdstip de toeristen altijd langskomen om orka’s te spotten. En laten die orka’s nou net lekkere trek hebben. Toevallig heb je gisterenavond nog Die Another Day gezien. Je bedenkt je geen moment en…

Right time in the right place

Over op het juiste moment op de juiste plek gesproken. Deze toeristen kijken niet alleen een natuurfilm, ze spelen zelfs de hoofdrol. Of de pinguïn uiteindelijk nog het ruime sop heeft gekozen is onduidelijk. Hij of zij leek het aardig naar de zin te hebben tussen zijn redders.

Dit was trouwens niet de eerste keer dat mensen een reddingsboei zijn voor een door orka’s opgejaagd dier. Vorig jaar nog maakte een otter zich uit de zwemvliezen om als de wiedeweerga op een boot te klimmen. Je ziet het beestje twijfelen, om uiteindelijk toch de inschatting te maken dat de kaken van mensen aanzienlijk kleiner zijn.

Titelfoto: Long Ma – Unsplash

Deel dit bericht op Social Media


Vond je dit een leuk bericht? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt dan wekelijks jouw shot energie in je mailbox!

Continue Reading

Alweer vijf jaar geleden kwam ik tot de conclusie dat ik meer behoefte had aan goed nieuws en leuke verhalen. Die ontdekkingsreis heeft uiteindelijk geleid tot het opzetten van deze website, met goed nieuws en leuke verhalen voor jullie allemaal.

Nog meer Natuur

To Top