Goed Nieuws op Social Meda

Natuur

Wat hebben Eurovisie Songfestival en WWF met elkaar te maken?

Het Eurovisie Songfestival en het Wereld Natuur Fonds (WWF) bundelen hun krachten in een unieke samenwerking om een stem te geven aan onze planeet waar we allemaal afhankelijk van zijn. Nog een extra reden om te kijken!

Geef de planeet een stem

Bijna 40 deelnemers uit verschillende Europese landen gebruiken hun stem in de meest bijzondere acts. Tijdens deze 65e editie van het Eurovisie Songfestival heeft dit grootste livemuziekevenement van de wereld nog een bijzonder verzoek. De fans en de kijkers wordt gevraagd zich te verenigen en zich aan te sluiten bij het overkoepelende thema van het evenement: Open Up.

Open Up wil dat we ons openstellen voor een ander, voor verschillende meningen, elkaars verhalen en voor elkaars cultuur. Samen met alle artiesten, fans, ambassadeurs en de organisatie van het Eurovisie Songfestival versterken we de positieve boodschap van het evenement en omarmen we het thema “Open Up”. In de samenwerking versterkt WWF het thema.

Onze stem is nodig

Felicity Glennie Holmes, Executive Director, Communications and Marketing, WWF International: “De planeet heeft onze stem meer dan ooit nodig, dus als unieke maatschappelijke partner zijn we enorm enthousiast over deze samenwerking. We verenigen de wereld en helpen mensen hun stem te gebruiken en op te komen voor de natuur. We vragen iedereen zich open te stellen voor een gedeelde toekomst die onze gezondheid én die van de planeet beschermt. We hopen dat fans van het Eurovisie Songfestival én WWF-supporters deze kans aangrijpen om de rijke diversiteit van onze planeet te vieren, en de kracht van hun stem gebruiken om onze planeet te beschermen.”

“Het is fantastisch om dit jaar samen te werken met WWF en hun Voice for the Planet campagne te steunen. Bij het Eurovisie Songfestival draait alles om het gebruik van het geluid van de menselijke stem om de wereld te verenigen. We weten dat de miljoenen fans die kijken, hun stem willen inzetten om een ​​duurzame toekomst te ondersteunen,” vertelt Martin Österdahl, Executive Supervisor van het Eurovisie Songfestival. Steun Voice for the Planet ook en teken de petitie.

Bron: WWF / Titelfoto: Austin Neill – Unsplash

Deel dit bericht op Social Media


Vond je dit een leuk bericht? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt dan wekelijks jouw shot energie in je mailbox!

Continue Reading

Nog meer Natuur

To Top