Goed Nieuws op Social Meda

Leef

Ga toch bruinvissen vangen

In het Belgische Middelkerke heeft een heldhaftige politieagent dit weekend een jonge bruinvis gered. Hoe dan? Door met het bruinvisje in zijn armen de zee in te zwemmen. Mama bruinvis blij, wij blij!

Alerte wandelaars

Op zondagochtend kreeg de politie te Middelkerke de melding dat er bruinvis was aangespoeld. Oplettende wandelaars hadden het beestje opgemerkt. De politie was snel ter plaatse, samen met een medewerker van Sea Life. Het bleek een jong dier te zijn dat snel terug het water in moest om kans op overleven te hebben. Een van de agenten aarzelde geen moment, ontdeed zich van zijn wapengordel en is met het bruinvisje in zijn armen de zee in gesprongen.

Mitch

De agent bleek een ervaren zwemmer en is samen met de bruinvis voorbij de branding gezwommen. Hierna kon het beestje terug naar zijn moeder zwemmen. Hopelijk maakt de bruinvis het goed. Naar verluidt heeft de agent inmiddels een aantal aanbiedingen op zak om in de zomer als strandwacht aan de slag te gaan.

Deel dit bericht op Social Media


Vond je dit een leuk bericht? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt dan wekelijks jouw shot energie in je mailbox!

Continue Reading

Alweer vijf jaar geleden kwam ik tot de conclusie dat ik meer behoefte had aan goed nieuws en leuke verhalen. Die ontdekkingsreis heeft uiteindelijk geleid tot het opzetten van deze website, met goed nieuws en leuke verhalen voor jullie allemaal.

Nog meer Leef

To Top