Goed Nieuws op Social Meda

Lekker

Zo maak je zelf een gezonde ijsthee

Over enkele weken is de zomer weer aangebroken. Met het mooie weer op komst, betekent dat natuurlijk lekker veel barbecuen en picknicken. Als je daar een lekker fris drankje bij wilt is een ijsthee heerlijk. Maar als je je ook zorgen maakt om jouw ‘beach-bod’ dan wil je het wel gezond houden.

Gezonde ijsthee, bestaat dat?

Helaas bevat de ijsthee die je in de supermarkt vindt zoveel suiker dat het een wonder is dat het nog door een rietje komt. Maar goed nieuws! Er is een gezond alternatief dat ook nog eens ontzettend lekker smaakt. Let me tell you how it’s done!

Gebruik fruit voor een gezond alternatief

Je begint simpelweg met thee zetten. Je kookt water, laat het een klein beetje afkoelen en gebruikt dan twee zakjes van jouw favoriete thee per liter. Dit laat je vervolgens enkele minuten trekken. Om het verder op smaak te brengen kan je kruiden toevoegen of voeg je lekker wat fruit toe. Honing is er ook erg lekker bij, maar let op de hoeveelheid als je voor het gezonde alternatief gaat!

Simpel en ontzettend lekker

Giet het geheel in een mooie glazen waterkan en zet het in de koelkast tot het lekker koud is. Vervolgens kan je het serveren met ijsblokjes. Hartstikke simpel en ontzettend lekker. Kom maar op met die zomer!

Deel dit bericht op Social Media


Vond je dit een leuk bericht? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt dan wekelijks jouw shot energie in je mailbox!

Continue Reading

Nog meer Lekker

To Top