Goed Nieuws op Social Meda

Lekker

Een onsje meer graag

Wat een terecht artikel in Trouw. De auteur breekt een lans voor het doen van boodschappen bij de kleine middenstander. Daar ben ik het roerend mee eens.

Support your local

Mijn wekelijkse geluksmomentje beleef ik op zaterdagochtend. Dan haal ik brood bij de bakker, vlees bij de slager en sluit ik af met een rondje groenten en fruit bij, jawel, de groenteboer. Dat gevoel kan inderdaad geen multinational overtreffen. Overigens zou het de winkeliers nog meer sieren als de papa’s ook af en toe een worstje krijgen.

Foto: unsplash

Iets dat je niet nodig hebt

Voor een prijs die je niet kunt weerstaan. De lokroep van het kapitaal. Net als velen ben ik ook een slaaf van het kapitalisme en mag ik graag iets volstrekts onnodigs online kopen om de simpele reden dat het nou eenmaal 60% goedkoper is dan voorheen. Yes, your honour, guilty! Uiteindelijk zijn we allemaal net mensen.

Flexishoppen

Ik stel voor dat we allemaal flexishopper worden/blijven en regelmatig de kleine middenstander in de straat opzoeken. Zo blijft je gezellige winkelstraat de sfeer van weleer ademen en kennen de mensen naast je IP-adres ook je gezicht. Vooruit, het mag een onsje meer zijn.

Deel dit bericht op Social Media


Vond je dit een leuk bericht? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt dan wekelijks jouw shot energie in je mailbox!

Continue Reading

Alweer vijf jaar geleden kwam ik tot de conclusie dat ik meer behoefte had aan goed nieuws en leuke verhalen. Die ontdekkingsreis heeft uiteindelijk geleid tot het opzetten van deze website, met goed nieuws en leuke verhalen voor jullie allemaal.

1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nog meer Lekker

To Top