Goed Nieuws op Social Meda

Lekker

Het beste ijs uit de supermarkt bij jou in de buurt

Met de huidige temperaturen kunnen we allemaal wel wat verkoeling gebruiken, dus een goedgevulde vriezer is geen overbodige luxe. Maar welk ijs is nou echt de moeite waard? Goednieuws.nl laat je niet in de kou staan en zet de beste koude versnaperingen voor je op een rijtje. Extra goed nieuws: alle hieronder genoemde ijsjes vind je gewoon in je favoriete supermarkt.

Cornetto’s, Jumbo Cornets en AH Basic Cones

Cornetto’s, de smakelijke classic die iedereen kent. Een tijdloos zomersymbool met een knapperig hoorntje en ijs met vanillesmaak, dat alles gegarneerd met laagjes chocola, stukjes gesuikerde hazelnoot en merengue.

Wij zijn fan! Je vindt Cornetto’s overal, in iedere supermarkt. Een eervolle vermelding gaat naar de Cornets van Jumbo, Jumbo’s eigen variant op de Cornetto. De Jumbo Cornets kwamen als winnaars uit de ijs-test van de Consumentenbond. Volgens de Consumentenbond winnen de Jumbo Cornets het zelfs van de “echte” Cornetto’s. Ook de AH Basic Cones deden het goed bij het testpanel. Reden genoeg om zelf te proeven dus! 

De Raket

Al sinds 1962 het meest gelikte waterijsje van Nederland: de Raket van Ola met ananas, framboos en sinaasappel waterijs. En met slechts 40 calorieën per ijsje vormt de Raket ook geen bedreiging voor je beach body. Worden we blij van!

Magnums en Gelatelli Almond van de Lidl

Magnums, ook al zo’n klassieker. IJs met vanillesmaak omgeven door een laagje chocolade met stukjes amandel. De Gelatelli Almond van de Lidl (Lidls variant van de Magnum) is volgens de ijs-test van de Consumentenbond niet alleen voordelig, maar ook nog eens superlekker. Die combinatie noemen wij goed nieuws.

Häagen-Dazs Belgian Chocolate

Als beste uit de test gekomen door een onderzoek afgenomen door echte ijscoboeren in het Algemeen Dagblad is Häagen-Dazs Belgian Chocolate. Stevig en vol roomijs met een intense chocoladesmaak en stukjes pure chocochips. De ijscoboer-beleving, maar dan gewoon te koop in de supermarkt. 

Foto: unsplash

Wijs over ijs

Voortaan dus geen getwijfel meer bij de koelschappen in de super: met deze suggesties wordt ijs kiezen een koud kunstje. Wat je ook kiest, geniet ervan!

Foto: unsplash

Deel dit bericht op Social Media


Vond je dit een leuk bericht? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt dan wekelijks jouw shot energie in je mailbox!

Continue Reading

Nog meer Lekker

To Top