Goed Nieuws op Social Meda

Leef

Geef mij maar een zomerconcert op de Dam

Vanwege de coronacrisis blijven veel Amsterdammers deze zomer in hun eigen stad. Amsterdam was eerder al een waar staycation-paradijs, maar nu er ook nog speciale zomerconcerten georganiseerd worden kan onze hoofdstad al helemaal niet meer stuk. 

Thema’s

Om thuisblijvende Amsterdammers een hart onder de riem steken organiseert het Paleis vier carillonconcerten om de zomer nog mooier te maken. De concerten zijn te beluisteren vanaf de Dam en de straten rond het Paleis en hebben alle vier een thema.

Foto: unsplash

Planning

Zondag 19 juli van 12 tot 13 uur is het eerste concert, met als thema ‘Geef mij maar Amsterdam’. Zoals de naam doet vermoeden zullen hier oer-Amsterdamse hits van André Hazes, Tante Leen, Wim Sonneveld en Jacques Brel gespeeld worden, om bij weg te zwijmelen terwijl je opnieuw verliefd wordt op prachtig Amsterdam. Mensen hebben gestemd op hun favoriete hits, waarvan uiteindelijk de 10 meest gekozen gespeeld zullen worden. Het definitieve programma voor dit zomerconcert vind je later vandaag op deze site.

Zondag 2 augustus van 12 tot 13 uur is het tweede concert, met als thema ‘Love me tender’. Hou deze pagina in de gaten om straks te kunnen stemmen op je favoriete hits, en hou deze datum alvast vrij voor een romantische date. Tip voor als je écht indruk wilt maken op je afspraakje: je kunt een verzoeknummer doorgeven. Goednieuws.nl helpt de liefde ten slotte graag een handje.

Zondag 16 augustus heeft ‘Tussen hemel en aarde’ als thema en het laatste concert op zondag 30 augustus heeft ‘Heldhaftig, vastberaden, barmhartig’. Beiden zijn wederom van 12 tot 13 uur.

Foto: unsplash

Tot op de Dam

De concerten worden gegeven door Frits Reynaert, die al veertig jaar ervaring heeft als beiaardier bij het Paleis. Dat belooft veel goeds! Verder wordt er uiteraard rekening gehouden met de geldende maatregelen omtrent Covid-19. Daar worden we blij van! Doe mij nog maar een zomerconcert of tien.

Deel dit bericht op Social Media


Vond je dit een leuk bericht? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt dan wekelijks jouw shot energie in je mailbox!

Continue Reading

Nog meer Leef

To Top