Goed Nieuws op Social Meda

Leef

Wat hebben Armin van Buuren en Jessie Jazz gemeen?

Ze zijn allebei WWF-ambassadeurs en slaan de handen ineen voor #Beatplastic. Van 1 tot 8 september is het #Beatplastic-week, te volgen op de social media-kanalen van Armin, Jessie en WWF-Nederland. Toffe actie!

Samen staan we sterk

De wereldwijde plasticvervuiling is nog steeds een gigantisch probleem. Elk jaar komt er maar liefst 8 miljoen ton plastic in de zee terecht, en ondanks meerdere initiatieven blijkt het bijzonder lastig om deze enorme hoeveelheden terug te dringen.

Daarom sloegen Global Oceans Ambassador Armin van Buuren en het Wereld Natuur Fonds (WWF) vorig jaar al hun handen ineen voor #Beatplastic, en daarbij krijgen ze nu ook steun van Jessie Jazz Vuijk.

#Beatplastic

Van 1 tot 8 september is het dus #Beatplastic-week. Je kan het volgen op de social media-kanalen van Armin, Jessie en WWF-Nederland. Jessie Jazz lanceert tijdens #Beatplastic een even indrukwekkende als schokkende videodocumentaire tijdens Armin van Buuren’s wereldbekende A State Of Trance-radioshow.

Het doel: zoveel mogelijk mensen in actie krijgen, onder meer om de WWF-petitie te ondertekenen die wereldleiders oproept tot een VN-verdrag met concrete afspraken over het stoppen van plasticvervuiling.

#Beatplastic en teken die petitie! Nog een kleine 80.000 handtekeningen te gaan.

Bron: WWF

Deel dit bericht op Social Media


Vond je dit een leuk bericht? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt dan wekelijks jouw shot energie in je mailbox!

Continue Reading

Alweer vijf jaar geleden kwam ik tot de conclusie dat ik meer behoefte had aan goed nieuws en leuke verhalen. Die ontdekkingsreis heeft uiteindelijk geleid tot het opzetten van deze website, met goed nieuws en leuke verhalen voor jullie allemaal.

Nog meer Leef

To Top