Goed Nieuws op Social Meda

Leef

Uitkijken naar de dag dat alles mag

ID&T, Mojo en Heineken bundelen hun krachten en organiseren twee feesten in de Ziggo Dome én AFAS Live op de dag dat de overheid weer grootschalige evenementen toestaat. Op de dag dat alles mag, zal dat groots worden gevierd! Wij hebben het alvast rood omcirkeld in onze agenda. Bij wijze van spreken dan.

Celebrate life

Volgens de evenementenorganisatoren en het biermerk komt het podium eindelijk weer in zicht. In hun gezamenlijke persbericht formuleren ze het op prachtige wijze: “Zodra de coronamaatregelen het toelaten, staan we weer schouder aan schouder. Het is tijd om samen het leven te vieren.”

Het evenement is gedoopt tot Celebrate Life en wordt – op een datum in de zeer nabije toekomst – om 18.30 uur afgetrapt in de AFAS Live met Nederlandse artiesten uit het pop- en hiphopsegment. Zo zullen De Jeugd van Tegenwoordig, Maan, Ronnie Flex en Vunzige Deuntjes Soundsystem optreden.

Het feest in de Ziggo Dome begint om 21.30 uur en gaat door tot in de kleine uurtjes. De line-up daar bestaat uit Benny Rodrigues, Freddy Moreira, Kris Kross Amsterdam, Lucas & Steve en Sunnery James & Ryan Marciano. Oh ja, en nog een mysteryguest die later bekend wordt gemaakt. Eindelijk jezelf weer één voelen met de beats.

Schrijf jezelf alvast in

Tickets voor het dance evenement in de Ziggo Dome kosten €61,60 incl. servicekosten. Voor AFAS live ben je voor €50,40 incl. servicekosten verzekerd van een leuke avond. Daarnaast is het mogelijk om een combiticket aan te schaffen waarmee je toegang krijgt tot zowel het concert in AFAS Live als het dance evenement in de Ziggo Dome. Een combiticket kost €89,60 incl. servicekosten. Concertliefhebbers die niet kunnen wachten, kunnen zich via de website aanmelden om in aanmerking voor kaartjes te komen. Wij hebben alvast het goede voorbeeld gegeven. Celebrate Life? Hell yeah!

Foto: Danny Howe – Unsplash

Deel dit bericht op Social Media


Vond je dit een leuk bericht? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt dan wekelijks jouw shot energie in je mailbox!

Continue Reading

Alweer vijf jaar geleden kwam ik tot de conclusie dat ik meer behoefte had aan goed nieuws en leuke verhalen. Die ontdekkingsreis heeft uiteindelijk geleid tot het opzetten van deze website, met goed nieuws en leuke verhalen voor jullie allemaal.

Nog meer Leef

To Top