Goed Nieuws op Social Meda

Leef

Mobiele app vermindert vermoeidheid bij kankerpatiënten

Untire ontwikkelde een app om de vermoeidheid bij mensen die kanker hebben te verminderen en de levenskwaliteit te verhogen. Onderzoek van het UMCG onder 800 (ex-)patiënten toont aan dat deelnemers na twaalf weken minder vermoeid waren. Ook gaven ze aan een betere kwaliteit van leven te ervaren. De app doorbreekt de cirkel van vermoeidheid door de gebruikers zowel mentaal als fysiek te activeren.

De app Untire

De gloednieuwe app biedt niet alleen ontspanningsoefeningen, maar leert patiënten ook om te gaan met de situatie. Zo helpt Untire gebruikers hun energie te managen en ontvangen zij dagelijks tips. Deze app is ontwikkeld in samenwerking met psychologen, onderzoekers en patiënten.

De ultieme app tegen vermoeidheid

Vermoeidheid is een van de meest voorkomende klachten van kankerpatiënten als gevolg van de behandelingen. Maar liefst tachtig procent geeft aan ernstig vermoeid te zijn in het eerste jaar na de diagnose. Deze vermoeidheid verslechtert de kwaliteit van leven. Met de nieuwe app van Untire kunnen zij deze vermoeidheid onder controle krijgen. 

Titelfoto: Yura Fresh – Unsplash

Deel dit bericht op Social Media


Vond je dit een leuk bericht? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt dan wekelijks jouw shot energie in je mailbox!

Continue Reading

Nog meer Leef

To Top