Goed Nieuws op Social Meda

Leef

Lockdown-proof ideeën voor de feestdagen

Dit jaar is kerst ietsje anders dan we gewend zijn en met de nieuwe maatregelen worden gezellige kerst-activiteiten zoals het bezoeken van een kleinschalige kerstmarkt of het maken van winterse boswandeling lastig. Maar niet getreurd: ook thuis valt er, geheel lockdown-proof, genoeg te beleven. Voor plezierige feestdagen hoef je geen stap buiten de deur te zetten. Goednieuws.nl geeft tips! 

Coronaproof spelletjesavond

Een bordspel of 10 met je huishouden en toegestane gasten is een goede manier om de sfeer erin te houden en om lange (kerst)avonden door te komen. Maar wist je dat je ook via Zoom of Skype een spelletjesavond kan houden met mensen die er niet fysiek bij kunnen zijn? Er zijn genoeg kaart- en bordspellen die zich met een beetje plannen prima lenen voor een digitale ronde.

Het kan echter nog makkelijker: speel samen een online spel! Denk hierbij bijvoorbeeld aan het razend populaire (en gratis te downloaden!) Among Us. Gezelligheid gegarandeerd! 

Bingewatch (kerst)films

Dat je lange avonden makkelijk doorkomt met films is een feit, en geloof het ook niet, maar ook film kijken is prima te doen via Zoom en Skype. Ook handig: je kan ook samen Netflixen op afstand met Netflix Party, een uitbreiding van Google Chrome. Dus pak die popcorn erbij en bingen maar!

Thuis uit eten

Buiten de deur eten met kerst zit er nu even niet in deze feestdagen. Toch geen zin om zelf te koken? Geen probleem! Veel restaurants verzorgen speciale kant en klare kerstmenu’s om af te halen of thuis te laten bezorgen. Zo steun jij de horeca door met kerst lekker en makkelijk te eten. Win-win!

Foto: Unsplash – Dave Lastovskiy

Puzzel erop los

Er zijn maar weinig dingen zo ontspannen als puzzelen. Dus pak die ene puzzel van zolder of schaf en nieuw (extra groot) exemplaar aan en puzzel erop los. Met een puzzel vliegt de avond zo voorbij.

Titelfoto: Unsplash – Chad Madden

Deel dit bericht op Social Media


Vond je dit een leuk bericht? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt dan wekelijks jouw shot energie in je mailbox!

Continue Reading

Nog meer Leef

To Top