Goed Nieuws op Social Meda

Leef

Lifehack: zo heb jij altijd wat om aan te trekken

Nieuw voorjaar, nieuw begin, nieuwe kleding. Is jouw kast van binnen een slagveld? Hangt hij ook nog vol met ongedragen aankopen? Maar heb je toch nooit wat om aan te trekken? Geen stress! Met deze tips heb jij je kledingkast binnen no time op orde en wordt het combineren van je kleding een eitje. Zo is die perfecte outfit voortaan altijd binnen handbereik.

De bezem door je kast

Je hebt vast wel een paar kledingstukken in de kast hangen die je bijna nooit draagt. Dat ene jurkje dat je net iets te kort vindt, die ene broek die net iets te strak zit, of die ene trui waarvan de kleur je eigenlijk niet staat. En dat is zonde! Deze kledingstukken dragen bij aan het gevoel dat je niks hebt om aan te trekken en nemen ruimte in in je kast. En die ruimte kun je beter benutten voor de toekomstige aankoop van je dromen die je het liefst wél 24/7 draagt. 

Dus: de bezem door je kast. Alles wat je niet draagt verkoop je op Vinted, geef je cadeau aan je vrienden of breng je naar de kringloopwinkel. Dan heb jij straks weer ruimte voor de must-haves van 2021. 

Foto: Hannah Morgan, Unsplash

Focus op je favorieten

Een comfortabel shirt, een perfect zittende broek of juist een indrukwekkende statement piece: iedereen heeft een item waar ze niet zonder kunnen. Ga door je kast heen en verzamel al je favorieten. Leg ze naast elkaar op bed en maak er een foto van: dit is jouw stijl. Voortaan tijdens het shoppen kan je die erbij pakken als je twijfelt of iets wel bij de rest van jouw garderobe past. Zo voorkom je miskopen! Over miskopen voorkomen gesproken: klik ook even hier.

Kortom, met deze tips hoef jij voortaan nooit meer te stressen: “wat doe ik aan?!”. Daar word je een stuk rustiger en zelfverzekerder van. En dat vinden wij dan weer goed nieuws!

Titelfoto: Duy Hoang, Unsplash

Deel dit bericht op Social Media


Vond je dit een leuk bericht? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt dan wekelijks jouw shot energie in je mailbox!

Continue Reading

Nog meer Leef

To Top