Goed Nieuws op Social Meda

Leef

Leuk alternatief voor je afgelaste concert of festival

Ben jij op zoek naar een leuk alternatief voor de festivalzomer? De grote festivals zijn stuk voor stuk afgelast – bummer! Maar wist je dat je deze zomer nog steeds naar toffe concerten in de openlucht kan gaan dankzij De Tuin van 2020? 

Wat is De Tuin? 

De Tuin is het originele en leuke antwoord voor mensen die uitkeken naar een bomvolle festivalzomer. Bij De Tuin kan je in real life openlucht optredens meemaken van artiesten van Nederlandse bodem zoals Lil Kleine en Snelle. Geen idee wie dat zijn? Geen zorgen; Paul de Leeuw en Trijntje Oosterhuis komen ook.

Voor Nederland, door Nederland

De Tuin is een oer-Nederlands initiatief en ook nog eens veilig! De Tuin houdt zich namelijk aan alle voorschriften. Zo mogen er maar 100 mensen binnen per optreden en wordt er rekening gehouden met de voorschriften van het RIVM. 

In De Tuin kan je kiezen uit drie verschillende uren – Sunrise (middag), Sunshine (16:00) en Sunset (20:00) zodat er zoveel mogelijk mensen naar de concerten kunnen komen kijken. 

Wie komt er allemaal? 

De Tuin heeft al heel wat bekende artiesten geprogrammeerd. Zo staan onder andere Snelle, Typhoon en Diggy Dex (je weet wel, die van ‘Slaap Lekker’) op de kalender. Trijntje en Paul komen ook. En Nick neemt z’n maatje Simon mee. Kortom, voor ieder wat wils. Er komen steeds meer artiesten bij. Houd de website in de gaten voor het programma.

Kan je al kaarten kopen? 

Kun je nu al kaarten aankopen voor de optredens? Nog niet. Maar je kan je wel al inschrijven. Vanaf het moment dat Nederland bijeenkomsten van 100 mensen toelaat krijgt iedereen die zich inschrijft een mailtje in de bus met een linkje om tickets te kopen. Geen verkoop aan de deur. Schrijf je dus in!

Waar is de Tuin dan?

De initiatiefnemers doen een erg aanlokkelijke belofte. Je wordt getuige van ‘een uniek intiem optreden in een mooie groene setting, centraal in Nederland’. Laten we zeggen ergens in de omgeving van Utrecht.

Tuinzania komt je de strot uit

Krijg je al de kriebels bij het woord tuin en de gedachte aan Nederlandstalig gezang? Goed nieuws: er is ook een initiatief op het strand. Trek je danspak aan en het feest kan beginnen. Talloze DJ’s hebben zich al aangesloten bij Het Strand. Zelfde briljante idee, zelfde principe, maar dan met DJ’s.

Foto by Eric Ward – Unsplash

Waarom zowel De Tuin als Het Strand supervette ideeën zijn 

Laten we eerlijk zijn: niets zal het lauwe bier en de vieze toiletten en de halfdronken sfeer van de Nederlandse en Belgische festivals daadwerkelijk kunnen vervangen. Toch zijn De Tuin en Het Strand een geweldig initiatief om Nederlanders toch een concertje te laten meepikken deze zomer. Je kan dit doen op een veilige en vooral intieme manier. Met 100 man naar Paul de Leeuw, Lil Kleine of Nicky Romero kijken en erg dicht bij jouw idool komen – wie kan dat nou afslaan! 

Deel dit bericht op Social Media


Vond je dit een leuk bericht? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt dan wekelijks jouw shot energie in je mailbox!

Continue Reading

Alweer vijf jaar geleden kwam ik tot de conclusie dat ik meer behoefte had aan goed nieuws en leuke verhalen. Die ontdekkingsreis heeft uiteindelijk geleid tot het opzetten van deze website, met goed nieuws en leuke verhalen voor jullie allemaal.

Nog meer Leef

To Top