Goed Nieuws op Social Meda

Leef

Zorgt jong bloed voor verjonging?

Met grote mate van interesse is er in de omgeving van Transsylvanië en ver daarbuiten kennisgenomen van het nieuws dat bloed van jonge mensen een positief effect zou kunnen hebben op het verouderingsproces. Al sinds mensenheugenis dromen we van onsterfelijkheid. Zou het nu daadwerkelijk een stapje dichterbij komen?

Onderzoek

Een groep Amerikaanse onderzoekers, geleid door de Universiteit van Washington, heeft namelijk ontdekt dat een bepaald enzym in het bloed van jonge muizen, dat is ingebracht bij oudere muizen, leidt tot een langere levensduur. Zelfs tot wel 16% langer! Volgens de onderzoekers draagt het enzym bij aan bepaalde chemische processen in ons lichaam die kunnen zorgen dat het verouderingsproces wordt vertraagd. Hoewel er nog geen studies met mensen zijn gedaan, klinkt de uitkomst veelbelovend.

Dracula

Kortom, in de toekomst is het wellicht gelegitimeerd om je tanden eens lekker in de hals van een jonge dame of heer te zetten. Houd die millennial op de werkvloer dus nog maar even te vriend.

Deel dit bericht op Social Media


Vond je dit een leuk bericht? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt dan wekelijks jouw shot energie in je mailbox!

Continue Reading

Alweer vijf jaar geleden kwam ik tot de conclusie dat ik meer behoefte had aan goed nieuws en leuke verhalen. Die ontdekkingsreis heeft uiteindelijk geleid tot het opzetten van deze website, met goed nieuws en leuke verhalen voor jullie allemaal.

Nog meer Leef

To Top