Goed Nieuws op Social Meda
Met wortel reinig, versterk en heel je de huid

Leef

Je huid reinigen met… wortel?

Eindelijk is er een 100% natuurlijke en biologische huidverzorgingslijn op de markt. Hoofdingrediënt: groenten!

Biologische wortel cleanser, tomaten gezichtscrème en een komkommer-, pompoen- of avocadoserum. Tja als groenten goed zijn voor je lijf – dachten ze bij “Food for Skin” – dan is het eigenlijk heel logisch dat je huid (je grootste orgaan) óók blij wordt van al die vitamines en mineralen.

Groene Tien

Twee zusjes waren op zoek naar eerlijke, 100% natuurlijke huidverzorging. Maar dat bleek schier onmogelijk. Dus besloten ze het dan maar zelf te maken. Zij bundelden hun krachten (Cathy is huidspecialiste en Angela merkenbouwer) en ontwikkelden een Clean & Green huidverzorgingsmerk. De producten zijn vrij van microplastics, chemicaliën, parfum, dierproefvrij, vegan én 100% natuurlijk en biologisch. Basisingrediënt: (biologische) groenten.

Groenten? Voor hen een heel logische keuze, zo valt op hun website te lezen. Zij lieten zich inspireren door hun moeder Tiny, die zij ook wel gekscherend “Groene Tien” noemen. Groene Tien doet al 50 jaar aan biologisch tuinieren. En als je lijf zich goed voelt door het eten van biologische groenten, dan ligt het toch voor de hand dat je huid ook opkikkert van al die essentiële vitamines, mineralen en anti-oxidanten?

Angela en Cathy van Food for Skin

Voedsel voor je huid

Twee jaar lang hebben de zussen gewerkt aan de ontwikkeling van de Food for Skin producten. Samen met een professioneel formulator en een laboratorium. “Bij al onze producten ligt de nadruk op biologische, hoogwaardige en voedsel gerelateerde ingrediënten. Wetende dat alles wat we op onze huid aanbrengen voor een deel snel in ons lichaam wordt opgenomen, zoeken we naar de beste natuurlijke grondstoffen die de aarde te bieden heeft; zo dicht mogelijk bij huis om onze footprint te verkleinen.”

En nu zijn hun producten dus klaar voor de markt. Je reinigt, versterkt en heelt je huid met de carrot cleanser. Daarna bescherm je ‘m tegen vervuiling en huidveroudering met de tomato base cream. En wil je je huid nog een extra boost geven, dan is er nog een serum van komkommer (25 – 40 jaar), pompoen (40 – 55 jaar) of avocado (55+). Het klinkt heerlijk! Ook honger gekregen door het lezen over deze lekkere ingrediënten? Neem dan eens een kijkje in de recepten rubriek van GOEDNIEUWS.

Titelfoto door Brad Stallcup – Unsplash

Deel dit bericht op Social Media


Vond je dit een leuk bericht? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt dan wekelijks jouw shot energie in je mailbox!

Continue Reading

Nog meer Leef

To Top