Goed Nieuws op Social Meda

Leef

Had Rutte het nou echt over het einde van de lockdown?

Jazeker, dat zei Rutte gisterenavond echt! De corona-regels worden namelijk nog verder versoepeld. Vanaf zaterdag 5 juni mag er weer meer in Nederland. Lekker naar de film, je vergapen aan een Van Gogh of lekker eten met je liefje in een intiem restaurantje. En dat is nog maar een greep uit alles wat weer kan en mag. Het leven lacht ons toe!

Nog meer goed nieuws

En er is nog meer goed nieuws. Volgens het RIVM ziet er ook na de zomer goed uit en zijn strenge maatregelen naar verwachting niet nodig deze winter. Kortom, we hoeven niet met een opgejaagd gevoel te genieten van onze herwonnen vrijheid. Freedom! Tekst gaat verder na video

30 juni

De volgende mijlpaal is 30 juni. Als het aantal besmettingen niet verder oploopt, worden de corona-regels op 30 juni nog verder versoepeld. Dan mogen bijvoorbeeld ook de kermissen weer open en mag je bijna al je vrienden weer uitnodigen (als dat er niet meer dan 8 zijn dan).

De zon schijnt, er wordt heerlijk versoepeld en het is weekend. Wat wil een mens nog meer.

Foto: Stijn te Strake – Unsplash

Titelfoto: Kristina V – Unsplash

Deel dit bericht op Social Media


Vond je dit een leuk bericht? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt dan wekelijks jouw shot energie in je mailbox!

Continue Reading

Alweer vijf jaar geleden kwam ik tot de conclusie dat ik meer behoefte had aan goed nieuws en leuke verhalen. Die ontdekkingsreis heeft uiteindelijk geleid tot het opzetten van deze website, met goed nieuws en leuke verhalen voor jullie allemaal.

Nog meer Leef

To Top