Goed Nieuws op Social Meda

Leef

Gratis Netflix met de Watch Free-pagina

Is er iets ontspannender dan lekker onderuitgezakt kijken naar films en series? Jawel: gratis onderuitgezakt kijken naar films en series. Speciaal voor de blutte bingewatcher komt Netflix met de zogenaamde Watch Free-pagina.

Watch Free-pagina

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar de Watch Free-pagina bestaat echt. Op deze nieuwe pagina van Netflix krijg je gratis en voor niets toegang tot exclusieve films van Netflix zoals mainstream fenomeen Bird Box, de beroemde horror/sci-fi waarin Sandra Bullock geblinddoekt door het leven gaat, en Murder Mystery, een comedy met in de hoofdrollen niemand anders dan Adam Sandler en comedy queen Jennifer Aniston. Dat belooft veel goeds!

En dat is niet alles: ook krijg je toegang tot de eerste afleveringen van beroemde Netflix-originals als sci-fi Stranger Things, natuurdocumentaire Our Planet en Spaans tienerdrama Élite

Lekker makkelijk

En dan de kers op de taart: om te genieten van gratis films en series hoef je niet eens een account aan te maken. Geen gedoe met wachtwoorden en gebruikersnamen, maar gewoon ouderwets laagdrempelig kijkplezier. Daar worden we blij van! Met de Watch Free-pagina maakt Netflix het je zo makkelijk mogelijk.

Foto: unsplash

Win-win situatie

Netflix hoopt met deze nieuwe mogelijkheid potentiële klanten aan te trekken en hoopt met hun makkelijk bereikbare voorproefjes mensen voor eens en altijd te overtuigen van de kwaliteit van hun assortiment. “Netflix voorziet van alle wensen op het gebied van entertainment. Maar je hoeft dat niet zomaar van ons aan te nemen: kijk daarom zelf gratis enkele van onze favoriete series en films met de Watch Free-pagina”, aldus Netflix. Dat noemen wij nog eens win-win situatie!

Foto: unsplash

Voorproefje

Met dit gratis en toegankelijke voorproefje van Netflix komen wij de herfst wel door. Mocht je nog inspiratie nodig hebben voor hoe je je Watch Free-pagina kan gebruiken, klik dan ook even hier en hier.

Deel dit bericht op Social Media


Vond je dit een leuk bericht? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt dan wekelijks jouw shot energie in je mailbox!

Continue Reading

Nog meer Leef

To Top