Goed Nieuws op Social Meda

Leef

Deze series krijgen een nieuw seizoen in 2021

2021 begint een beetje anders dan voorgaande jaren. In het begin van het nieuwe jaar zitten we namelijk nog in lockdown. Dat betekent voor velen van ons nog even thuis werken en thuiszitten. Gelukkig hoeven we ons niet te vervelen: van vele populaire series verschijnt in 2021 een nieuw seizoen. Over goed nieuws gesproken! 

The Witcher

Het is inmiddels alweer iets meer dan een jaar geleden dat het eerste seizoen van The Witcher op Netflix verscheen. Deze serie gebaseerd op de gelijknamige en tevens razend populaire game-reeks veroverde snel de harten van de kijkers, maar door de coronacrisis liep het filmen van het tweede seizoen vertraging op. In 2021 is het dan eindelijk zover en kunnen we weer verder kijken naar de avonturen van Geralt van Rivia. Ondertussen wordt er ook gewerkt aan meerdere nieuwe Witcher-series, zoals bijvoorbeeld de prequel Blood Origin.

Sex Education

Al twee seizoenen lang volgen wij met veel interesse het veel bewogen seks- en liefdesleven van een groep pubers in deze veel geprezen tienerserie. Met een diverse cast en veel herkenbare situaties en individuele verhaallijnen is ieder aflevering weer een (educatief) feestje op zich. Seizoen 3 verschijnt 2021.

Foto: John Tuesday, Unsplash

Stranger Things

Er zijn maar weinig series zo populair als cultureel fenomeen Stranger Things. Deze spannende en humoristische sci-fi met nostalgisch jaren-80-sfeertje heeft dan ook al 3 succesvolle seizoenen. In 2021 verschijnt seizoen 4: dit keer lijkt het erop dat de jonge helden niet in Hawkins blijven, maar naar Rusland vertrekken. 

Emily in Paris

Deze serie over een jonge en modieuze Amerikaanse vrouw in Parijs verscheen dit jaar op Netflix en maakte heel wat tongen los. De serie haalde zelfs het nieuws omdat de Fransen verontwaardigd waren over de grote hoeveelheid clichés en stereotypen. De moeite van het kijken waard dus! En in 2021 kunnen we weer smullen van seizoen 2. Dat belooft wat!

Foto: Stephen Leonardi, Unsplash

Genoeg te kijken

Kortom, er valt genoeg te bingen in 2021, want ook hitseries Riverdale, Dynasty, Élite en Undercover worden vervolgd in het nieuwe jaar. Goednieuws.nl went je alvast veel kijkplezier!

Titelfoto: Jens Kreuter – Unsplash

Deel dit bericht op Social Media


Vond je dit een leuk bericht? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt dan wekelijks jouw shot energie in je mailbox!

Continue Reading

Nog meer Leef

To Top