Goed Nieuws op Social Meda

Leef

De koningin is dood, lang leve Danny Vera

Na al die jaren is er eindelijk een troonopvolger. Want zoals het Britse koninginnen betaamt, laten ze zich niet zomaar opvolgen. Maar onze eigen Danny Vera heeft het klaargespeeld met Roller Coaster!

Here we go

Vorig jaar bestormde Roller Coaster de Top 2000 al met een 4e plaats. Krap een jaar later prijkt Danny Vera op nummer 1 van de Top 2000. Hij stoot daarmee voor het eerst in 5 jaar Queen met Bohemian Rhapsody van de troon.

Achtbaan

Zendermanager Peter de Vries van NPO Radio 2 verwoordt het heel treffend: “Roller Coaster ontpopt zich als dé soundtrack van deze tijd”. 2020 is voor ons allemaal een enorme achtbaan gebleken. En telkens als we uit willen stappen mogen we nog een rondje. Danny Vera biedt ons gelukkig troost met zijn prachtige nummer.

On this roller coaster life we know

With those crazy highs and real deep lows

Top 2000

Op 17 december wordt de hele lijst bekendgemaakt. Hij wordt uitgezonden van 25 tot en met 31 december. Iets om naar uit te zien. Tot die tijd hieronder alvast een mooie live versie.

Titelfoto: Matt Bowden – Unsplash

Deel dit bericht op Social Media


Vond je dit een leuk bericht? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt dan wekelijks jouw shot energie in je mailbox!

Continue Reading

Alweer vijf jaar geleden kwam ik tot de conclusie dat ik meer behoefte had aan goed nieuws en leuke verhalen. Die ontdekkingsreis heeft uiteindelijk geleid tot het opzetten van deze website, met goed nieuws en leuke verhalen voor jullie allemaal.

Nog meer Leef

To Top