Goed Nieuws op Social Meda

Leef

Coronaproof uitjes met vrienden, familie en collega’s

Na zo lang thuis zitten, thuis studeren en thuis werken willen we niets liever dan eropuit. Het liefst met de mensen die ons dierbaar zijn: vrienden, familie of goede collega’s. En juist dat is nu zo moeilijk in coronatijden. Gelukkig zijn er altijd dingen die wél kunnen: daarom hebben wij voor jou de leukste coronaproof uitjes op een rijtje gezet. Dus bel je vrienden, familie en collega’s op en ga er samen coronaproof op uit! 

Suppen is super

Deze winter hebben we volop kunnen genieten van het ijs: lekker samen schaatsen in de buitenlucht. Met de naderende lentezon zit schaatsen er even niet in, maar hebben we des te meer reden om het water op te zoeken. Je kunt bijvoorbeeld suppen (stand up paddling). 

Met suppen beweeg je jezelf voort op een zogeheten supboard op het water. Het ideale coronaproof uitje voor het voorjaar dus, want door de ruimte kan je makkelijk afstand houden en toch samen fysiek bezig zijn.

Foto: Nick Fewings, Unsplash

Vraag naar een pubquiz

De pubquiz is een geliefde klassieker voor (grote) groepen. Extra leuk aan de pubquiz? Hij is ook supermakkelijk online te organiseren. Zo kan iedereen er coronaproof bij zijn. Bedenk zelf de vragen en maak een quiz speciaal afgesteld op jouw groep voor nog meer speelplezier. Kahoot! is een gebruiksvriendelijke app die je hiervoor kunt gebruiken. 

Tip: genoeg van pubquizzen? Er zijn nog tig andere spellen die je samen online kunt spelen. Denk hierbij aan klassiekers als Cluedo, Uno en Rummikub. 

Organiseer een bierproeverij

Ook zo’n behoefte aan een biertje met vrienden op het terras? Wij ook! Gelukkig is er een alternatief: een virtuele bierproeverij. Je kunt hiervoor speciale bierpakketten bestellen. Vervolgens rest je nog maar één taak: dit pakket lekker uitproberen in de tuin met wat vrienden of collega’s in Zoom of Google Hangouts. Geniet met volle teugen!

Tip: verbind een thema aan je bierproeverij! Denk aan een bieren van een bepaald land, een brouwerij of een bierstijl. 

Foto: Stella de Smit, Unsplash

Coronaproof eropuit

Kortom, ook in coronatijden zijn er genoeg activiteiten die jou stiekem toch dat “eropuit” gevoel geven. Namens Goednieuws.nl alvast heel veel plezier gewenst met jouw coronaproof uitjes. 

Titelfoto: Steve Doig, Unsplash

Deel dit bericht op Social Media


Vond je dit een leuk bericht? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt dan wekelijks jouw shot energie in je mailbox!

Continue Reading

Nog meer Leef

To Top