Goed Nieuws op Social Meda

Goednieuws.nl

Lach

Hoe een blauwe kreeft de pan ontspringt

Een blauwe kreeft in de Amerikaanse staat Ohio is aan een wisse dood ontsnapt. Vanwege zijn adellijke uitstraling mag hij voortaan in een dierentuin vertoeven. Blue lives matter.

1 op de 2 miljoen

We kennen allemaal de kreeft van zijn bekende rode kleur. Een heel enkele keer zit er wel eens een ander kleurtje tussen. De blauwe kleur van deze kreeft is het gevolg van genmutatie en komt slechts voor bij 1 op de 2 miljoen exemplaren. Best wel bijzonder dus.

Red Lobster

Een oplettende medewerker van een Red Lobster restaurant in Ohio spotte de zeldzame blauwe kreeft en besloot dat het beestje een beter lot verdiende. De medewerker belde met de Akron Zoo en daar mag de blauwe kreeft genieten van een rustige oude dag. Zijn rode makkers verdwenen helaas wel in de pan.

Kleurspoeling

Naar verluidt zijn de kreeften in overleg met een aantal lokale inktvissen om een blauw kleurspoelingkje te nemen.

6+

Deel dit bericht op Social Media


Vond je dit een leuk bericht? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt dan wekelijks jouw shot energie in je mailbox!
Continue Reading
Jeroen Wiercx

Alweer vijf jaar geleden kwam ik tot de conclusie dat ik meer behoefte had aan goed nieuws en leuke verhalen. Die ontdekkingsreis heeft uiteindelijk geleid tot het opzetten van deze toffe website. Met goed nieuws en leuke verhalen voor jullie allemaal. Ik ben daarom ook apetrots dat Goednieuws.nl het levenslicht ziet. Met een clubje inspirerende mensen is dit allemaal mogelijk gemaakt. En ons clubje is alleen maar groeiende. Meer goed nieuws is onderweg! Ik heb een schat van een vriendin en een superheld van een zoontje. Samen brengen wij de tijd door in het Amsterdamse of elders in de wereld in onze camper. Ik houd van lekker eten, een drankje op z'n tijd en ben op mijn best als ik mooie avonturen beleef met vrienden en familie. In mijn vrije tijd tokkel ik wat op mijn gitaar, mag ik soms een kite oplaten en draaf ik door het Vondelpark om mijn goddelijke lijf te behouden (yep, Boeddha is ook een God).

Nog meer Lach

Trending

To Top