Goed Nieuws op Social Meda

Goednieuws.nl

Foto

Himalaya weer te zien vanaf Kathmandu

Na jaren verborgen te zijn geweest door de smog in Kathmandu is het Himalaya gebergte eindelijk weer te zien. Wat een fantastisch nieuws! Een trouwe lezer van Goednieuws.nl stuurde ons deze unieke beelden rechtstreeks vanuit Kathmandu.

Met dank aan Joëlle

Nepalese vrienden van Joëlle stuurden haar vol trots een foto en een zelfgemaakt filmpje van hun wonderschone uitzicht. Met recht iets om trots op te zijn! En dan te bedenken dat Kathmandu maar liefst 200 kilometer van de Himalaya af ligt. Hopelijk kunnen ze nog lang genieten van deze magische aanblik.

Video: Ganga Thapa Thada

Jalandhar, India

Een tijdje terug hadden ze in India ook al de mazzel dat ze de Himalaya na lange tijd weer konden zien. Check hier het verhaal.

Heb jij net als Joëlle ook iets moois te delen. Laat het ons dan weten op redactie@goednieuws.nl.

4+

Deel dit bericht op Social Media


Vond je dit een leuk bericht? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt dan wekelijks jouw shot energie in je mailbox!
Continue Reading
Jeroen Wiercx

Alweer vijf jaar geleden kwam ik tot de conclusie dat ik meer behoefte had aan goed nieuws en leuke verhalen. Die ontdekkingsreis heeft uiteindelijk geleid tot het opzetten van deze toffe website. Met goed nieuws en leuke verhalen voor jullie allemaal. Ik ben daarom ook apetrots dat Goednieuws.nl het levenslicht ziet. Met een clubje inspirerende mensen is dit allemaal mogelijk gemaakt. En ons clubje is alleen maar groeiende. Meer goed nieuws is onderweg! Ik heb een schat van een vriendin en een superheld van een zoontje. Samen brengen wij de tijd door in het Amsterdamse of elders in de wereld in onze camper. Ik houd van lekker eten, een drankje op z'n tijd en ben op mijn best als ik mooie avonturen beleef met vrienden en familie. In mijn vrije tijd tokkel ik wat op mijn gitaar, mag ik soms een kite oplaten en draaf ik door het Vondelpark om mijn goddelijke lijf te behouden (yep, Boeddha is ook een God).

Nog meer Foto

To Top