Goed Nieuws op Social Meda

Lach

Een moestuin met een wel heel bijzondere gast

Als je even wil ontsnappen aan de waan van de dag, dan moet je dit YouTube kanaal zeker gaan volgen. Het zal je dag geheid opfleuren, want in deze moestuin woont een wel heel bijzondere gast.

Moestuin naar de mallemoeren

Jeff Permar uit Middletown, Delaware baalde als een stekker. Zijn zorgvuldig aangelegde moestuin kreeg het zwaar te verduren. Hij had eerder wel eens last gehad van een plaag, maar dit leek toch iets anders. Uit verschillende tomaten en wortels bleek een enkele hap te zijn genomen om vervolgens achteloos aan de kant te zijn gegooid. Hij installeerde een camera met bewegingsmelder om te kijken wie nou toch die groentedief was… (tekst loop verder onder de video)

Hartensteler

In 1e instantie was Jeff geschokt. Hij maakte een hoger hek om de moestuin heen. Daar was Chunk de marmot echter niet van onder de indruk. Dus barricadeerde Jeff de moestuin vervolgens met houtblokken. Maar ook daar liet Chunk zich niet door weerhouden. Minstens 3 keer per dag kwam hij langs en ging dan pontificaal voor de camera zitten om onverstoorbaar – en daarbij recht in de lens kijkend – zijn lekkernijen te verorberen.

Al snel merkte Jeff dat hij uit ging kijken naar de bezoekjes van deze marmot en sloot Chunk in zijn hart: dit geweldige dier mocht alles eten wat hij maar wilde! En Jeff was niet de enige die voor Chunk’s charmes bezweek (tekst loopt door onder de video):

Nibbles was vastberaden te blijven en dit voorjaar merkte Jeff een opvallende verandering in haar verschijning op (tekst loopt door onder de video):  

Niet lang na bovenstaand filmpje bracht Nibbles haar kroost ter wereld en afgelopen maandag kwam daar dan voor het eerst een welpje het holletje uit:

Behoefte aan nóg meer aandoenlijke dierenverhalen en plaatjes, kijk dan hier en hier.

Titelfoto door Pete Nuij – Unsplash

Deel dit bericht op Social Media


Vond je dit een leuk bericht? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt dan wekelijks jouw shot energie in je mailbox!

Continue Reading

Nog meer Lach

To Top