Goed Nieuws op Social Meda

Entertainment

Na donkere tijden vindt ons land glimlach terug dankzij Max

2020 en 2021 waren op sportief vlak niet bepaald de beste jaren voor sportfans. In de lente begon de ellende toen alle sportieve activiteiten stilvielen door de lockdown. Toen er toch weer voetbalwedstrijden mochten worden gespeeld, konden we ze alleen op tv bekijken. Alsof dat niet erg genoeg was; de stadions waren leeg, terwijl er een bandje speelde om tenminste de illusie van sfeer te scheppen. Zelfs de Olympische Spelen, toch een sportief evenement waar je 4 jaar naar uitkijkt, viel een beetje tegen. Gelukkig is er één man die op menig Nederlands gezicht een glimlach terugbrengt, en dat is Max Verstappen!

Waar ’s werelds beste Formule 1 coureur ook gaat of staat, zie je zeeën van oranje. We love you, Max! Oudere sportfans vergelijken dit met de adoratie voor Ayrton Senna of Nigel Mansell. Die racers hadden geweldig veel persoonlijkheid en Max Verstappen lijkt daar wat van te hebben opgepikt. Of ligt het gewoon aan dat beetje Belgisch bloed dat door zijn aderen stroomt? Ook al beschouwt hij zichzelf vooral een Nederlander, toch werd hij geboren in Hasselt en groeide hij op in Maaseik, twee Vlaamse stadjes boordevol charme

Max behaalde de ene overwinning na de andere 

2021 startte uitstekend voor Verstappen, die zich samen met Sergio Pérez inzet voor het Red Bull team. Wat een prestaties in Bahrein, Italië, Spanje en Portugal. En telkens greep hij op het nippertje naast die leidersplaats in de WK-stand. Toen volgde de Grand Prix van Monaco en voor het eerst wist een Nederlander de hoogte plaats in de wereldranking te bemachtigen. Daarna leek het wel alsof Max door pech werd achtervolgd, en eventjes kwam Lewis Hamilton weer bovenaan te staan, maar niet voor lang. Momenteel heeft onze eigen Formule 1 favoriet met 369,5 punten evenveel punten als zijn geduchte Britse tegenstander. 

Foto door Moritz Graf – Unsplash

En hoe staat het met de rest van het seizoen? 

Het kampioenschap staat nog steeds op het spel. De online goksites hebben Verstappen als favoriet staan, maar de meeste bookmakers hebben Hamilton slechts een fractie achter zich op even geld. Online gokken op de prestaties van de Red Bull coureur is dus net zo spannend als de races zelf. Hoe ga jij inzetten op 12 december wanneer de Grand Prix van Abu Dhabi wordt verreden?

In 2020 won Verstappen hier ook, maar het parcours is inmiddels gewijzigd. Ten gunste van de Mercedessen? De twee heren zijn hoe dan ook aan elkaar gewaagd. Onder hoogspanning tellen we de dagen tot 12 december voor de finale krachtmeting. Verstappen kijkt met vertrouwen naar de toekomst en ziet het wel zitten om met wat meer agressie over het asfalt te schieten. Een wijs besluit of jeugdige onbezonnenheid? We zijn er zeker van dat hij op het gepaste moment steeds de juiste tactiek zal kiezen. 

Tekst: https://www.gambleonline.co/nl/ / Titelfoto: Max Verstappen – Depositphotos

Deel dit bericht op Social Media


Vond je dit een leuk bericht? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt dan wekelijks jouw shot energie in je mailbox!

Continue Reading

Nog meer Entertainment

To Top