Goed Nieuws op Social Meda

Lach

Dominic (4) komt met babyhert thuis

Het was de allerlaatste dag van zijn vakantie. De 4-jarige Dominic besloot om nog even het bos in te gaan terwijl zijn moeder alvast de auto ging inpakken. Daarna zouden ze samen gaan ontbijten en vertrekken. Niemand kon vermoeden dat Dominic daar een nieuw vriendje zou ontmoeten.

Vakantie met een verrassing

Het gezin had een heerlijke vakantie achter de rug in de buurt van de Shenandoah-vallei in Massanutten, Virginia. Dominics moeder, Stephanie Brown, liep het vakantiehuis in en uit tijdens het inpakken. Op een gegeven moment hoorde ze voetstappen op de veranda en zag stomverbaasd dat haar zoontje een vriendje had meegebracht.

Reekalfje op bezoek

Naast Dominic, die – hoe toepasselijk – een Rudolph the Reindeer-pyjama droeg, stond een jong hert.

Foto © Stephanie Brown / Facebook

Samen gezellig ontbijten

Dominic vertelde dat ze elkaar aan de rand van het bos hadden ontmoet. Hij had vervolgens aan het kalfje gevraagd of hij samen met hun wilde ontbijten. Stephanie besloot om haar camera te pakken en wat foto’s te maken van het jonge vriendenduo. Maar van een gezamenlijk ontbijt kwam het niet.

Inmiddels had Stephanie haar foto’s op Facebook gezet. In korte tijd had haar bericht tienduizenden likes. Stephanie zag dat haar zoon en het hert zich gedroegen als beste vrienden, alsof ze elkaar al hun hele leven lang kenden. Dominic had het reekalfje zelfs al een naam gegeven: Flash. Helaas zijn herten als huisdier niet echt haalbaar.

Foto © Stephanie Brown / Facebook

“Je wordt thuisgebracht”

Ze maakte haar zoontje duidelijk dat de moeder van het hertje zich waarschijnlijk zorgen zou maken als het jong lang zou wegblijven. Dominic deed wat hem werd gevraagd en begeleidde zijn vriendje terug naar het bos, waarna de familie vertrok – met een fantastische herinnering aan hun vakantie.

Titelfoto © Stephanie Brown / Facebook

Deel dit bericht op Social Media


Vond je dit een leuk bericht? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt dan wekelijks jouw shot energie in je mailbox!

Continue Reading

Nog meer Lach

To Top