Goed Nieuws op Social Meda

Slim

Zitten we dan toch in Black Mirror seizoen 6?

Wie Black Mirror kent, weet hoe de mooiste uitvindingen tot de ergste situaties kunnen leiden als het mensen betreft. Gelukkig is het een serie. Toch hebben velen van ons het idee dat we in 2020 zelf in een seizoen van Black Mirror terecht zijn gekomen. En daar weet Netflix natuurlijk enorm goed op in te spelen… 

Black Mirror

De cultserie groeide uit tot een fenomeen waarin de kijker wordt geconfronteerd met de duistere aspecten van onze relatie met technologie. De serie wordt vaak omschreven als donker en satirisch. Of met een moeilijk woord: dystopisch. We wachten al een tijdje in spanning op een nieuw seizoen.

We doen er allemaal aan mee

In Madrid vind je momenteel overal spooky ads van Netflix. De advertenties in abri’s kondigen namelijk aan dat seizoen 6 is uitgekomen, en dat we er allemaal live aan meedoen. Zou het dan toch? Goeie grap, of een briljante mindfuck?

Foto: Black Mirror Madrid

Het goede nieuws is dat seizoen 6 er echt aan lijkt te komen. Fans van Black Mirror vragen zich af of de makers de huidige realiteit weten te overtreffen. Of wordt ons daadwerkelijk een spiegel voorgehouden? Hoe dan ook, sterk staaltje marketing in ieder geval.

Eerder haakte Netflix ook al in

Toen de lockdown begon, haakte Netflix ook al in op de gebeurtenissen. Destijds verspreidden ze advertenties waarin spoilers van grote series stonden. Het doel toen was voorkomen dat men de straat opging (en uiteraard lekker thuis ging zitten Netflixen). Met slimme marketing weten ze bij Netflix steeds op de actualiteit in te spelen. Houden wij wel van. 

Deel dit bericht op Social Media


Vond je dit een leuk bericht? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt dan wekelijks jouw shot energie in je mailbox!

Continue Reading

Nog meer Slim

To Top