Goed Nieuws op Social Meda

Goednieuws.nl

Slim

Gastredacteuren en social media helden gezocht

Ben jij de nieuwe gastredacteur of social media held van Goednieuws.nl? Wij zijn namelijk op zoek naar jou om ons platform nog meer aantrekkingskracht te geven. Zo’n samenwerking is niet alleen leuk, maar ook ontzettend nuttig om ervaring op te doen. Nóg meer leuk nieuws, mooie verhalen en interviews waar onze lezers energie van krijgen.

Wat mag je schrijven als gastredacteur?

Dat kan van alles zijn: een wekelijkse humoristische column, een mooi verhaal, interviews, of een andere rubriek. You name it! Als het maar op Goednieuws.nl thuishoort en aansluit bij onze doelstellingen. Uiteraard gaat alles in overleg met ons, zodat we uiteindelijk een goed plan van aanpak kunnen realiseren. Inspirerende foto’s en leuke video’s zijn natuurlijk ook welkom.

Welke social media?

Op dit moment hebben we zowel een Facebook als een Instagram account. Voor beide accounts zoeken we iemand die wil helpen onze zichtbaarheid op social media te vergroten. Je mag volop posten, liken, hashtaggen en de naam Goednieuws.nl digitaal van de daken schreeuwen.

Dit zit er in voor jou

Als gastredacteur of social media held krijg je niet betaald voor je bijdrage op Goednieuws.nl. Wat je wel krijgt: een eervolle vermelding op deze pagina. Als gastredacteur bouw je aan je eigen portfolio (je naam staat bij je publicaties), je krijgt inzicht in de resultaten van je eigen bijdragen en je maakt onderdeel uit van iets heel moois. Daarnaast werken we met een aantal gelouterde redacteuren, waarmee je kan sparren en ervaring op kan doen. Als gastredacteur bepaal je zelf waar je over schrijft en vind je het vooral geweldig om met jouw bijdragen op ons platform te staan! Binnen de kortste keren ligt de wereld aan je voeten.

Lijkt het je wat?

Super! Laat dan vooral van je horen en stuur ons een mail: redactie@goednieuws.nl. Dan gaat de wereld snel van je horen op Goednieuws.nl. Je kan natuurlijk onder een pseudoniem schrijven als je stiekem de beste schrijver van de wereld wilt worden.

Zie je een andere rol voor jezelf bij Goednieuws.nl, stuur ons vooral een berichtje. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Foto: unsplash
1+

Deel dit bericht op Social Media


Vond je dit een leuk bericht? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt dan wekelijks jouw shot energie in je mailbox!
Continue Reading
Jeroen Wiercx

Alweer vijf jaar geleden kwam ik tot de conclusie dat ik meer behoefte had aan goed nieuws en leuke verhalen. Die ontdekkingsreis heeft uiteindelijk geleid tot het opzetten van deze toffe website. Met goed nieuws en leuke verhalen voor jullie allemaal. Ik ben daarom ook apetrots dat Goednieuws.nl het levenslicht ziet. Met een clubje inspirerende mensen is dit allemaal mogelijk gemaakt. En ons clubje is alleen maar groeiende. Meer goed nieuws is onderweg! Ik heb een schat van een vriendin en een superheld van een zoontje. Samen brengen wij de tijd door in het Amsterdamse of elders in de wereld in onze camper. Ik houd van lekker eten, een drankje op z'n tijd en ben op mijn best als ik mooie avonturen beleef met vrienden en familie. In mijn vrije tijd tokkel ik wat op mijn gitaar, mag ik soms een kite oplaten en draaf ik door het Vondelpark om mijn goddelijke lijf te behouden (yep, Boeddha is ook een God).

Nog meer Slim

Trending

To Top