Goed Nieuws op Social Meda

Slim

Geen app, wel een icoontje. Volg deze tip

Een aantal van onze lezers vroegen zich deze week af of er al een goed nieuws app is. Helaas, die is er nog niet. Goed nieuws: er is wel een oplossing! Ben jij geen digibeet? Stop dan nu met lezen. Ben je er ook één? Lees dan nog even verder.

Eureka

Gisterenmiddag op een bankje in de zon stelde mijn zwager me dezelfde vraag. “Heb je al een app?” Ook toen weer die teleurstelling na mijn antwoord. Het is natuurlijk ontzettend makkelijk om dagelijks op een icoontje te klikken in plaats van steeds je browser op te moeten starten. Helemaal eens. Gaan we zeker ooit laten maken. Maar ineens had ik het! Ook zonder dat iets een app is, kan je een snelkoppeling mét icoontje op je telefoon plaatsen. Snelkoppeling, icoontje, watzeggie? Ik leg het uit.

Zet Goednieuws.nl op je beginscherm

Stap 1: je gaat naar www.goednieuws.nl in je iPhone (uitleg voor andere smartphones volgt). Je drukt op het icoontje met het pijltje (zie foto).

Stap 2: je scrollt naar beneden (soms naar rechts bij oudere modellen) en selecteert ‘Zet op beginscherm’.

Stap 3: kies een naam (bijvoorbeeld GN), druk op ‘voeg toe’ en je hebt een icoontje van Goednieuws.nl op je beginscherm!

Zet het vervolgens in je lijst met andere kranten en media (bovenaan uiteraard) en je kan ons zo meenemen in je dagelijkse routine. Jij blij. Wij blij!

Hoe nu verder?

Gemak dient de mens. Je hebt vanaf vandaag geen enkel excuus meer om niet dagelijks even op het icoontje van Goednieuws.nl te klikken. Iedere barrière is weggenomen. Je hebt je dagelijkse shot energie vanaf vandaag voor het grijpen.

Feedback is cool

Met dit soort feedback komen we steeds een stukje verder. Zijn er nog dingen die je mist, of heb je andere feedback, laat het ons dan gerust weten. Vinden we alleen maar leuk. Echt. Je kan hier terecht. Alvast bedankt.

Deel dit bericht op Social Media


Vond je dit een leuk bericht? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt dan wekelijks jouw shot energie in je mailbox!

Continue Reading

Alweer vijf jaar geleden kwam ik tot de conclusie dat ik meer behoefte had aan goed nieuws en leuke verhalen. Die ontdekkingsreis heeft uiteindelijk geleid tot het opzetten van deze website, met goed nieuws en leuke verhalen voor jullie allemaal.

Nog meer Slim

To Top