Goed Nieuws op Social Meda

Slim

Rave, alsof het je laatste dag is

Terwijl corona ons nog steeds in haar greep heeft, zijn er gelukkig overal creatievelingen die zich hieraan weten te ontworstelen. Zo ook in Duitsland. De bakermat van de rave. In het plaatsje Schüttorf worden namelijk wekelijks drive-in raves gehouden.

I can’t stop raving

Net als het gelijknamige nummer moeten ze er in Duitsland ook zo over hebben gedacht. Nou is in je eentje in de huiskamer raven toch net wat minder feestelijk. Zodoende kwam men bij Club Index op het idee om een drive-in feest te organiseren. En de drive-in rave was geboren. Het concept is simpel: zet een DJ achter een draaitafel, nodig 250 auto’s (met maximaal 2 inzittenden uit) en het feest kan beginnen. Voor slechts 35 euro per ‘PKW’ ben je drie uur onder de pannen.

Ik heb een toet, toet, toeter

Bijkomend voordeel: je kan je steentje bijdragen door driftig los te gaan op je claxon. Alsof je in de file staat met snoeiharde muziek én een lichtshow. Voetjes van de vloer? Leen dan de cabrio van je schoonvader. Komende donderdag is het weer zover.

United we stream

In Nederland is er aan goede initiatieven gelukkig evenmin gebrek. Zo hebben de Stichting Nachtburgemeester Amsterdam en 3voor12 United We Stream opgezet. United We Stream maakt een maand lang bijna dagelijks een vier uur durend live programma, telkens vanuit een andere Amsterdamse club. Het doel is geld ophalen voor clubs, organisaties en nachtwerkers in nood. Vanavond om 20.00u is er weer een live programma te bekijken. Komt dat zien!

Drive-in festivals

Festivalminnend Nederland zag de afgelopen weken haar plannen voor de zomer in rook opgaan. Nou lijkt het Duitse voorbeeld ons de ideale blauwdruk. Hoeveel auto’s passen er op de velden van Pinkpop, Lowlands of Mysteryland? Wij zien mogelijkheden. Voor de ultieme festivalauto moet je onderstaande video maar eens bekijken.

Deel dit bericht op Social Media


Vond je dit een leuk bericht? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt dan wekelijks jouw shot energie in je mailbox!

Continue Reading

Alweer vijf jaar geleden kwam ik tot de conclusie dat ik meer behoefte had aan goed nieuws en leuke verhalen. Die ontdekkingsreis heeft uiteindelijk geleid tot het opzetten van deze website, met goed nieuws en leuke verhalen voor jullie allemaal.

Nog meer Slim

To Top