Goed Nieuws op Social Meda

Slim

Hoe je goede gewoontes creëert met een app

Heb jij ook altijd al willen weten wat het geheim is van die ene collega die altijd alles op een rijtje heeft? Of van die studiegenoot die iedere dag goed voorbereid is? Goednieuws.nl heeft antwoorden: met deze apps wordt productief en georganiseerd zijn een makkie.

Forest

Raak jij ook zo snel afgeleid door je mobiel als je eigenlijk iets moet afmaken? Forest helpt je om gefocust en geconcentreerd te blijven.

Je zet tijdens het werken\studeren de app aan en krijgt dan een boompje op je scherm te zien. Je zet een timer voor hoe lang je bezig wilt zijn. Lukt het je om gedurende die tijd in de app te blijven (en dus niet stiekem andere dingen op je mobiel te doen) dan heb je na het uitvoeren van je taak een boom “gewonnen” voor je virtuele bos. Zo niet, dan blijf je achter met een zielig hoopje digitale aarde.

Forest is een uitkomst voor als je net dat extra beetje speelse motivatie nodig hebt om het voltooien van je taken wat leuker te maken. Wij zijn fan!

Foto: unsplash

ToDoist

ToDoist is een simpele maar effectieve app om lijstjes in te maken en je voortgang bij te houden: door de mooie vormgeving, compleet met grafieken, is de app overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Speciaal voor liefhebbers van lijstjes!

Foto: unsplash

Productive

Met een app die letterlijk Productive heet kan het niet misgaan: met deze app wordt het aanleren van goede gewoontes je zo makkelijk mogelijk gemaakt. Je kan de gewoontes die je wilt aanleren inroosteren. Productive stuurt je vervolgens reminders en helpt je op het goede pad te blijven aan de hand van nuttige feedback door jouw patronen te herkennen. Productief zijn was nog nooit zo makkelijk.

Foto: unsplash

Streaks

Streaks maakt gebruik van de zogeheten “don’t break the chain method om je te helpen goede gewoontes aan te leren en slechte af te leren. Iedere dag een blokje om? Check. Stoppen met roken? Check. Flossen? Check. Deze app downloaden dus? Check.

Op naar goede gewoontes

Kortom, of je nou meer wilt bewegen, stoppen met roken, vaker wilt flossen of gewoon geconcentreerder wilt werken: deze apps zijn er voor jouw gemak!

Deel dit bericht op Social Media


Vond je dit een leuk bericht? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt dan wekelijks jouw shot energie in je mailbox!

Continue Reading

Nog meer Slim

To Top