Goed Nieuws op Social Meda

Slim

Het is zover: directe trein Amsterdam – Londen

De rechtstreekse verbinding is een paar keer uitgesteld, maar nu is hij er toch echt: de directe trein van Amsterdam naar Londen. Vanaf 26 oktober 2020 rijdt de Eurostar twee keer per dag van Amsterdam en Rotterdam naar Londen. Ideaal voor een leuk stedentripje!

Vliegensvlug in hartje Londen

Vanaf Amsterdam is het ongeveer vier uur reizen met de hogesnelheidstrein, door de stop in Brussel. Reis je vanaf Rotterdam, dan ben je zelfs maar drie uur en 30 minuten onderweg.

Uitstel door corona

Aanvankelijk zou de directe trein Amsterdam – Londen al eind april gaan rijden, maar het coronavirus gooide roet in het eten. Het aantal passagiers liep terug, waardoor de treinen in maart stopten met rijden. 

Ben je van plan een bezoek te brengen aan de hoofdstad van Engeland? Vanwege de coronamaatregelen kun je tot zes maanden van tevoren tickets kopen voor de directe trein Amsterdam – Londen.

Verre reis

Natuurlijk is iedereen nog steeds welkom nu de Brexit een feit is. Misschien zelfs juist wel meer dan ooit. Zonder te vliegen ben je dan toch maar mooi buiten de EU. Bijkomend voordeel: je kan je mondkapje gewoon ophouden.

Deel dit bericht op Social Media


Vond je dit een leuk bericht? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt dan wekelijks jouw shot energie in je mailbox!

Continue Reading

Nog meer Slim

To Top