Goed Nieuws op Social Meda

Foto

Nederland op zijn mooist

Dat je niet naar het buitenland hoeft om te genieten van de natuur bewijst Robert Stienstra. Wekelijks gaat Robert op zoek naar mooie plaatjes in de Nederlandse natuur. In ons dichtbevolkte landje is het soms een kunst om de schoonheid om ons heen te ontdekken. En deze kunst verstaat Robert gelukkig als geen ander. Vanaf deze week deelt Robert de prachtige resultaten van zijn ontdekkingstocht met ons. 

Koperwiek

We hadden een prachtige foto gepland voor vandaag, maar de sneeuw gooide ‘sneeuw’ in het eten. De eerste foto op Goednieuws.nl moest er dus wel eentje worden met sneeuw. Zondag op pad gegaan met de camera, super guur weer en niet de gemakkelijkste omstandigheden. Ik liep de duinen in en kwam als eerste de koperwiek tegen.

De koperwiek is een kleine lijster met roestrode oksels en flanken. Je kan de vogel vanaf het najaar tot in de vroeger lente zien. Je ziet ze normaal gesproken niet zoveel, maar vandaag was er een hele groep van deze vogels. Druk in de weer met voer te zoeken onder de bomen met op de achtergrond de verse sneeuw.


Meer over Robert

Robert is 52 jaar oud, gehuwd en heeft een zoon van 19 en een dochter van 23. Beide creatief. Hij is werkzaam op een VMBO school als leerling coördinator. Hij woont in IJmuiden vlakbij de Kennemerduinen en het strand van IJmuiden. Wil je meer natuurfoto’s zien, kijk dan op zijn Instagram account @green.pixs.

Deel dit bericht op Social Media


Vond je dit een leuk bericht? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt dan wekelijks jouw shot energie in je mailbox!

Continue Reading

Alweer vijf jaar geleden kwam ik tot de conclusie dat ik meer behoefte had aan goed nieuws en leuke verhalen. Die ontdekkingsreis heeft uiteindelijk geleid tot het opzetten van deze website, met goed nieuws en leuke verhalen voor jullie allemaal.

Nog meer Foto

To Top