Goed Nieuws op Social Meda

Foto

Nederland op zijn mooist

Ik laat je zien dat je niet naar het buitenland hoeft om te genieten van de natuur. Wekelijks ga ik op zoek naar mooie plaatjes in de Nederlandse natuur. In ons dichtbevolkte landje is het soms een kunst om de schoonheid om ons heen te ontdekken. Voortaan deel ik de prachtige resultaten van mijn ontdekkingstocht met jullie. 

Boerderijcamping

Afgelopen week was ik op een kleine boerderijcamping in de achterhoek. Even weg uit de hectiek van de Randstad en genieten van al dat moois dat de achterhoek te bieden heeft. Het leuke van een boerderijcamping is toch wel de relaxte sfeer die de boerderij uitstraalt. Twee keer per dag kwamen de koeien over het terrein om naar de weilanden en terug naar de melkkuil te gaan. Deze oer-Hollandse koeien zijn voor mij deze week het onderwerp om te fotograferen. Het leuke aan koeien is hun nieuwsgierige karakter en dat ze niet bang zijn voor mensen. Ze laten zich dan ook dankbaar fotograferen. Wil je meer weten van deze prachtige omgeving kijk dan hier.


Meer over Robert

Robert is 52 jaar oud, gehuwd en heeft een zoon van 19 en een dochter van 23. Beide creatief. Hij is werkzaam op een VMBO school als leerling coördinator. Hij woont in IJmuiden vlakbij de Kennemerduinen en het strand van IJmuiden. Wil je meer natuurfoto’s zien, kijk dan op zijn Instagram account @green.pixs.

Deel dit bericht op Social Media


Vond je dit een leuk bericht? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt dan wekelijks jouw shot energie in je mailbox!

Continue Reading

Nog meer Foto

To Top