Goed Nieuws op Social Meda

Foto

Nederland op zijn mooist

Dat je niet naar het buitenland hoeft om te genieten van de natuur bewijst Robert Stienstra. Wekelijks gaat Robert op zoek naar mooie plaatjes in de Nederlandse natuur. In ons dichtbevolkte landje is het soms een kunst om de schoonheid om ons heen te ontdekken. En deze kunst verstaat Robert gelukkig als geen ander. Vanaf deze week deelt Robert de prachtige resultaten van zijn ontdekkingstocht met ons. 

Duinen

In onze duinen grazen niet alleen Schotse hooglanders, ook vind je er Shetland pony’s, Konikpaarden en Exmoor pony’s. Deze beesten lopen er niet zomaar, zij begrazen de duinen. Op dit moment lopen er zo’n 140 van deze grote grazers rond dus de kans dat je een groep tegenkomt is erg groot. Dit Konikpaard heeft Robert vroeg in de ochtend gefotografeerd. Het was guur en mistig, wat meestal garant staat voor mooie foto’s. Mocht je deze grote grazers ook eens willen bekijken, loop dan deze wandeling van Natuurmonumenten en de kans is groot dat je ze tegenkomt.


Meer over Robert

Robert is 52 jaar oud, gehuwd en heeft een zoon van 19 en een dochter van 23. Beide creatief. Hij is werkzaam op een VMBO school als leerling coördinator. Hij woont in IJmuiden vlakbij de Kennemerduinen en het strand van IJmuiden. Wil je meer natuurfoto’s zien, kijk dan op zijn Instagram account @green.pixs.

Deel dit bericht op Social Media


Vond je dit een leuk bericht? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt dan wekelijks jouw shot energie in je mailbox!

Continue Reading

Alweer vijf jaar geleden kwam ik tot de conclusie dat ik meer behoefte had aan goed nieuws en leuke verhalen. Die ontdekkingsreis heeft uiteindelijk geleid tot het opzetten van deze website, met goed nieuws en leuke verhalen voor jullie allemaal.

Nog meer Foto

To Top