Goed Nieuws op Social Meda

Foto

Nederland op zijn mooist

Dat je niet naar het buitenland hoeft om te genieten van de natuur bewijst Robert Stienstra. Wekelijks gaat Robert op zoek naar mooie plaatjes in de Nederlandse natuur. In ons dichtbevolkte landje is het soms een kunst om de schoonheid om ons heen te ontdekken. En deze kunst verstaat Robert gelukkig als geen ander. Vanaf deze week deelt Robert de prachtige resultaten van zijn ontdekkingstocht met ons. 

Damherten

De Amsterdamse Waterleiding Duinen zijn een geliefde plek voor natuurliefhebbers en fotografen. Het is een duingebied tussen Zandvoort en de Langevelderslag in de gemeente Noordwijk. Wat niet veel mensen weten is dat er verschillende ingangen zijn. Favoriet is de ingang bij de Oase en Panneland, maar er is ook nog een ingang bij de Zilk en daar was Robert afgelopen week. Vroeger was het een unicum als je een hert had gespot, tegenwoordig struikel je er letterlijk over de damherten. Rob was nog geen 200 meter in het duin en trof een groep van ongeveer 40 (!) damherten. Deze beesten zijn zo aan bezoekers gewend dat je ze gemakkelijk kunt benaderen en fotograferen. Zo ook dit mannetje dat er eens goed voor ging liggen. 


Meer over Robert

Robert is 52 jaar oud, gehuwd en heeft een zoon van 19 en een dochter van 23. Beide creatief. Hij is werkzaam op een VMBO school als leerling coördinator. Hij woont in IJmuiden vlakbij de Kennemerduinen en het strand van IJmuiden. Wil je meer natuurfoto’s zien, kijk dan op zijn Instagram account @green.pixs.

Deel dit bericht op Social Media


Vond je dit een leuk bericht? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt dan wekelijks jouw shot energie in je mailbox!

Continue Reading

Alweer vijf jaar geleden kwam ik tot de conclusie dat ik meer behoefte had aan goed nieuws en leuke verhalen. Die ontdekkingsreis heeft uiteindelijk geleid tot het opzetten van deze website, met goed nieuws en leuke verhalen voor jullie allemaal.

Nog meer Foto

To Top