Goed Nieuws op Social Meda

Leef

Zo laat Eindhoven haar ware aard zien

Vorige week nog was het centrum van Eindhoven het toneel van grote rellen. Studenten aan de Technische Universiteit Eindhoven Mayke Scheffer en Gijs Neerhof grijpen deze gebeurtenis aan om Eindhoven van haar beste kant te laten zien.

Positieve boodschappen

Sinds maandag 1 februari worden een week lang positieve beelden en boodschappen geprojecteerd op het station van Eindhoven. Hiermee willen Mayke en Gijs de mensen een hart onder de riem steken en Eindhoven op een positieve manier laten zien.

Lief en gezellig

Eindhoven is onder andere lief en gezellig zo werd al geprojecteerd. Heb je zelf leuke ideeën over wat Eindhoven nog meer is, dan kan je via Instagram boodschappen aandragen. Deze worden geplaatst onder de noemer #EindhovenIs. Suggesties kan je indienen via het Instagram-account @eindhoven_is. Elke dag worden de geprojecteerde teksten ververst.

Bron: ED / Titelfoto: Joran Quinten – Unsplash

Deel dit bericht op Social Media


Vond je dit een leuk bericht? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt dan wekelijks jouw shot energie in je mailbox!

Continue Reading

Alweer vijf jaar geleden kwam ik tot de conclusie dat ik meer behoefte had aan goed nieuws en leuke verhalen. Die ontdekkingsreis heeft uiteindelijk geleid tot het opzetten van deze website, met goed nieuws en leuke verhalen voor jullie allemaal.

Nog meer Leef

To Top