Goed Nieuws op Social Meda

Leef

Zo fiets jij de Tour de France

In het weekend van 29 en 30 augustus kan ook jij de Tour de France fietsen. Je hoeft er zelfs niet voor naar Frankrijk. Kan gewoon in Brabant. Net zo makkelijk. En je zet je spieren in voor een goed doel.

Ronde van Frankrijk in Brabant

De Tour de France. Of eigenlijk le Tour de France. Normaalgesproken zou de gele trui al op 19 juli aan Tom Dumoulin zijn uitgereikt, maar corona gooide de wielenkalender overhoop. Inmiddels start de Tour op 29 augustus. In Frankrijk. Maar ook in Brabant. En aan die Brabantse variant kunnen we allemaal meedoen. Jij dus ook!

Beenspieren voor spieren

Met de Ronde van Frankrijk in Brabant is er een fietsrondje uitgezet in de vorm van Frankrijk. Een leuk initiatief met als prachtig doel om zoveel mogelijk geld op te halen voor de stichting Spieren voor Spieren. Door je prestatie te laten sponsoren door familie, vrienden en kennissen kunnen we met zijn allen de spierziekten bij kinderen verslaan.

Drie weken in 1 dag

Wees gerust, je hoeft niet drie weken lang af te zien. Het rondje telt iets meer dan 80 km en is met een beetje conditie in 1 dag af te werken. Start en finish zijn in ’s-Hertogenbosch. De ronde wordt logischerwijs in zijn geheel afgewerkt in het pittoreske Brabant. Idyllische plekken als Boxtel, Schijndel en Rosmalen worden aangedaan.

Voor de liefhebbers van New Kids behoort een uitstapje naar Maaskantje zelfs tot mogelijkheden. Je hoeft alleen even wat dieper “oost-Frankrijk” in te fietsen. Zie onderstaand kaartje voor een overzicht van de route.

Route TdF Brabant

Informatie en inschrijven

Voor meer informatie kan je terecht op de website van de Ronde van Frankrijk in Brabant. Zin om lekker te fietsen en ook nog eens goed bezig te zijn? Schrijf je dan snel in via deze link. Misschien komen we elkaar nog tegen.

Foto: Unsplash

Deel dit bericht op Social Media


Vond je dit een leuk bericht? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt dan wekelijks jouw shot energie in je mailbox!

Continue Reading

Alweer vijf jaar geleden kwam ik tot de conclusie dat ik meer behoefte had aan goed nieuws en leuke verhalen. Die ontdekkingsreis heeft uiteindelijk geleid tot het opzetten van deze website, met goed nieuws en leuke verhalen voor jullie allemaal.

Nog meer Leef

To Top