Goed Nieuws op Social Meda
Workcation

Leef

Top 3 Workcation in eigen land

Boek een tiny house, een hutje op de hei of een huisje op een vakantiepark. Niet alleen voor je plezier, maar om te werken! Ook al vind ik het woord ‘workcation’ weinig origineel, het is wel lekker duidelijk; een werkvakantie. Werken op een vakantieplek, waarbij er natuurlijk naast werk ook ruimte is om te ontspannen. Steeds vaker overwegen mensen een workcation in eigen land. Lees hier waarom!

Meer focus

Werk jij ook al een jaar aan de keukentafel? Met een berg afwas in zicht en de wasmand naast je? Niet de meest inspirerende werkomgeving. Thuiswerken brengt ook afleiding met zich mee, want tja…die stapel kleren ligt niet ineens opgevouwen in je kast. De verleiding is groot om tussendoor andere (huishoudelijke) klusjes te doen. Een workcation in eigen land biedt uitkomst. Een andere locatie haalt je letterlijk uit je comfortzone en laat je anders tegen dingen aankijken. Conclusie? Inspiratie! En natuurlijk focus, focus en nog meer focus. Wil jij ook even weg van de dagelijkse hectiek? Bekijk hieronder onze top 3 workcation plekken in eigen land.

Bekijk hier onze top 3 plaatsen voor een inspirerende workcation.
Foto: Andrea Piacquadio – Pexels

Top 3 Workcation plekken voor meer inspiratie

1. Familie Buitenhuys – www.familiebuitenhuys.nl – Dit creatieve gezin heeft een zelfontworpen, glazen lake cottage in Venhuizen, 45 minuten van Amsterdam. In de middle of nowhere kijk je uit over de velden en de dijk waarachter het Markermeer ligt. De locatie en de speelse, eigenzinnige inrichting zorgen, zonder twijfel, voor nieuwe ingevingen.

2. B&B Aan de Meije – www.bedandbreakfastaandemeije.com – Deze B&B ligt direct aan het riviertje de Meije in Zegveld. De rust en privacy zorgen voor meer ruimte in je hoofd. Laat de originele ideeën maar komen tijdens een lekker wijntje op het privéterras.

3. Maja’s Hideaway – via airbnb – Een zelfontworpen, schattig huisje dat middenin een privébos ligt. Omringt met hoge bomen en ver weg van alle drukte, kun je hier helemaal tot rust komen. Het zonnige terras is ideaal voor een ochtendsessie yoga. Gemaakt van duurzame materialen is Maja’s Hideaway een waar sprookje voor natuurliefhebbers. En mocht onverhoopt de inspiratie toch uitblijven, kun je hier in ieder geval nog genieten van de hertjes die door je tuin lopen.

Titelfoto: Ketut Subiyanto, Pexels

Deel dit bericht op Social Media


Vond je dit een leuk bericht? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt dan wekelijks jouw shot energie in je mailbox!

Continue Reading

Simone Potters-Roof (1983) is tekstschrijver bij Tekstbureau Op de Letter. Simone levert met haar tekstbureau een actieve bijdrage in het versterken van de positie van (startende) ondernemers en werkzoekers met behulp van ijzersterke teksten. Ze woont in Eethen samen met haar man en zoontje. Eén van haar passies is reizen en in haar vrije tijd is ze dan ook vaak terug te vinden op de mooiste plekjes in binnen- en buitenland.

Nog meer Leef

To Top