Goed Nieuws op Social Meda

Leef

Kort nieuws: Annemiek van BzV eindelijk aan de man

Boerin Annemiek trof niet de liefde van haar leven tijdens ‘Boer zoekt Vrouw’. Aan aandacht van mannen geen gebrek. Het vonkte alleen niet tussen Annemiek en haar aanbidders. De vlam is nu echter wel ontstoken. Via Instagram vonden Annemiek en Charlie elkaar.

Charlie’s Angel

Volgens RTL Nieuws hebben Charlie en Annemiek flinke raakvlakken met elkaar. Ze drinken graag speciaalbiertjes, houden van schaken (wie schaakte wie?) en ze zijn ook nog eens sportief. Nou wie had dat nog gedacht na het zien van de beelden van de laatste uitzending van afgelopen seizoen? Annemiek zou weldra de boeken ingaan als oude vrijster.

Instagram

Kennelijk heeft Charlie haar weten te schaken door een simpel berichtje op Instagram. Zo makkelijk kan het zijn. Niet met zijn porem op de TV iedere zondag, maar een achteloos berichtje en de buit was binnen. Lekker efficiënt. Goed gedaan, Charlie!

Deel dit bericht op Social Media


Vond je dit een leuk bericht? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt dan wekelijks jouw shot energie in je mailbox!

Continue Reading

Alweer vijf jaar geleden kwam ik tot de conclusie dat ik meer behoefte had aan goed nieuws en leuke verhalen. Die ontdekkingsreis heeft uiteindelijk geleid tot het opzetten van deze website, met goed nieuws en leuke verhalen voor jullie allemaal.

Nog meer Leef

To Top