Goed Nieuws op Social Meda

Leef

Eurovisie Songfestival 2021 gaat door

Eurovisie-fans kunnen hun hart ophalen. De Nederlandse organisatie laat weten dat het Eurovisie Songfestival 2021 hoe dan ook doorgaat. Het is alleen nog de vraag in welke vorm de editie georganiseerd wordt. 

Vier mogelijke scenario’s

De organisatie spreekt nu over vier verschillende scenario’s voor het Eurovisie Songfestival 2021. Bij scenario A organiseert de Nederlandse organisatie het evenement zoals wij het gewend zijn: met volle zalen vol Eurovisie-fans. Natuurlijk is dit scenario afhankelijk van de komst van een vaccin. 

Is dit nog niet mogelijk, dan kijkt de organisatie naar scenario B. Hierbij wordt wel publiek toegestaan, maar dan op anderhalve meter afstand. In scenario C wordt rekening gehouden met de mogelijkheid dat niet elk deelnemend land naar Nederland kan reizen. Deze deelnemers zullen dan vanuit hun eigen land optreden.

Natuurlijk moet de organisatie ook rekening houden met het ergste scenario: een lockdown. In dit geval is er geen publiek aanwezig en worden alle optredens afzonderlijk opgenomen en uitgezonden vanuit Ahoy. 

Wij zijn groot voorstander van optie A. Dat lijkt ons toch de leukste optie. De vrolijke hysterie van het Eurovisie Songfestival kunnen we allemaal wel gebruiken. Fingers crossed!

Eurovisie Songfestival 2021: een bijzondere editie

Welk scenario uiteindelijk werkelijkheid wordt, het Eurovisie Songfestival 2021 wordt in ieder geval een bijzondere editie die de fans niet snel zullen vergeten. En er wordt volgend jaar hoe dan ook een zanger of zangeres tot winnaar uitgeroepen!

Foto door Tony Pham – Unsplash

Deel dit bericht op Social Media


Vond je dit een leuk bericht? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Je ontvangt dan wekelijks jouw shot energie in je mailbox!

Continue Reading

Nog meer Leef

To Top